Çoğu genç çiftin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikah kıymak istemesi belediyelerin nikah salonu randevularını dolup taşırdı. 14 Şubat’taki yoğun nikah talebi dolayısı ile nikah kıyım sürelerinin de kısaltılması düşünülüyor.

ŞAHİNBEY’DE NİKAH KIYIMI REVAÇTA

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı ile nikahını o günde kıymak isteyen genç çiftler en çok Şahinbey Belediyesi’ne rağbet gösterdi. Şahinbey Belediyesi bugün itibari ile 14 Şubat Sevgililer Günü’ne 75 çiftin nikah kaydını aldı. 14 Şubat tarihine kadar bu rakamın çok daha yükselmesi bekleniyor.

ŞAHİNBEY’İ ŞEHİTKAMİL TAKİP ETTİ

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı nikah kıymak için başvuruda bulunan genç çiftlerin sayısını Şahinbey Belediyesi’nden sonra Şehitkamil Belediyesi takip etti. Şehitkamil Belediyesi bugün itibari ile 14 Şubat Sevgililer Günü’ne 30 genç çiftin nikah kaydını gerçekleştirdi.

YOĞUN TALEP NİKAH SÜRELERİNİ KISALTACAK

Şahinbey ve Şehitkamil Belediyeleri nikah salonlarına yapılan yoğun başvuru dolayısı ile genç çiftler için ayrılan nikah süreleri kısaltılacak. Genç çiftler 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı ile nikah salonlarında sıra bekleyecek.AHMET ATMACA