Bir dizi temasta bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Bakan Veysel Eroğlu, dolu dolu müjdelerle geldiğini ifade ederek, bu müjdeleri yarın açıklayacağını belirtti.
Gaziantep’e çeşitli temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gaziantep Valiliğini ziyareti sırasında yaptığı konuşmada müjdelerle geldiğini ifade ederek, “Zaten 2016 yılını, Gaziantep ile Orman ve Su işleri Bakanlığı arasında yatırımlarda hamle yılı ilan ediyoruz. Ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
Bakan Veysel Eroğlu, “Öncellikle şunu söyleyeyim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, özellikle buradaki yatırımları hızlandırması konusunda talep etmişti. Tesadüfen, bende Cuma günü Gaziantep’e gidelim dedim. Burada büyük müjdelerimiz var yarında yapılacak çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımızın makamında bir basın toplantısı yapacağız. Buraya hem müjdelerle geldik, hem temel atma töreni hem de yatırımları hızlandırmak için geldik. Zaten 2016 yılını, Gaziantep ile Orman ve Su işleri Bakanlığı arasında yatırımlarda hamle yılı ilan ediyoruz. Ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.
Bakan Eroğlu’na Gaziantep Valiliği ziyaretinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, SANKO Holding Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Abdulakdir Konukoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ve Gaziantep Vali Yardımcıları eşlik etti.