AK Parti aday adalarının yarıştığı temayülde konuşan Müslüm Yüksel (AK Parti merhum Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel’in oğlu) dededen ve babadan devraldığı siyaseti devam ettirmek için yola çıktığını söyleyerek 24 Haziran günü AK Parti’nin yeniden ipi göğüsleyeceğini belirtti.

AK PARTİ İPİ GÖĞÜSLEYECEK

24 Haziran tarihinde AK Parti’nin ipi göğüsleyerek Türkiye’yi daha güzel yarınlara taşımak için yola devam edeceğini aktaran Yüksel, “Temayül yoklamasının partimize memleketimize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm dava arkadaşlarımıza teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimlerinde de parti olarak cumhurbaşkanlığı seçimleri Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inşallah ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

SİYASETİN İÇİNDE YOĞRULMUŞ BİR AİLEDEN GELDİM

Siyasette köklü bir aileden geldiğini söyleyerek dededen ve babadan devraldığı siyaseti yüklenmek istediğini söyleyen Yüksel, “Biz siyasetin içinden gelen bir aileyiz. Benim dedemde hem Suruç’ta hem Şanlıurfa belediye başkanlığı yaptı. Keza babamda iki dönem Birecik’te belediye başkanlığı yaptı sonra nasip oldu Gaziantep’ten milletvekili seçildi. Biz aile geleneğimizin misyonumuzu devam ettirmek adına Gaziantep’imize bölge insanımıza hizmet etmek için bu yola başvurduk müracaatımızı yaptık. Eğer takdir edilirse biz kaldığımız yerden babamızın kaldığı yerden devam ettirmek istiyoruz. o amaçla milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunduk. 24 yaşındayım iki yıldır avukatlık yapıyorum. Herkesten dua bekliyoruz” dedi. (AHMET ATMACA)