Katılımcılardan yoğun ilgi gören Akınalbella’da birbirinden güzel ürenler raflarda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Akınalbella’nın sektördeki yatırımlarını değerlendiren Akınal Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret AŞ. Genel Müdürü Bülent Akınal, “Marka olmak emek ister. Akınal yılların deneyimi ile bu markayı elde etti” dedi.

AKINALBELLA’YA PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ

Akınalbella’nın Ortadoğu Fuar Merkezi’nde açmış olduğu standına Adalet Bakanı Abdulhamit Gül,  AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve çok sayıda protokol üyesi ziyarette bulunarak yaz sezonu ürünleri incelediler.

SEKTÖRÜMÜZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Fuarın geniş katılımlı olduğunu ve Akakkabıcılık sektörünün Gaziantep’te her geçen gün büyüdüğünü kaydeden Akınal Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret AŞ. Genel Müdürü Bülent Akınal, “Son on yılın en kalabalık fuarını yaşıyoruz. Bu demek oluyor ki artık herkes Gaziantep’e gelmeye başladı. Özellikle yaz fuarımız Türkiye genelinde bir ekol oldu. Dünyadan da artık uluslar arası müşteri ve katılımcılarımız geliyor. Bu demek oluyor ki Gaziantep’te çok güzel şeyler oluyor” açıklamalarında bulundu.

GAZİANTEP ÜRETKEN VE ÇALIŞKAN BİR ŞEHİR

Gaziantep’te fuarcılık faaliyetlerini değerlendiren Akınal, “30 bin metrekarelik bu fuar alanında bütün stantlar doluyorsa boş stantlar kalmıyorsa bunun muhakkak bir sebebi vardır. Bu sebeplerin başında da Gaziantep’in çok çalışkan bir yapıya sahip olması geliyor. Yatırımını kendisi yapıp büyümeyi başaran bir ilimiz var. Bu kadar katılımcı ve ziyaretçinin şehir ekonomisi için de büyük getirisi olacaktır. Umuyoruz ki fuarcılık faaliyetlerimizi daha da arttırarak devam ederiz” ifadelerinde bulundu.

MARKA OLMAK EMEK İSTER

Akınalbella’nın sektörde sağladığı başarıyı değerlendiren Akınal, “Akınalbella Gaziantepli, Gaziantep’te üretiyoruz ve dünyaya ürün satıyoruz. Bu hemen olacak bir başarı değil. Bu başarı için senelerdir çalışıyoruz. Senelerdir bu firmayı bu seviyelere getirdik. Çok çalışmak gerekiyor. Bir Akınalbella markasını yaratmak üç yılda beş yılda olacak bir emek değil. Bu işe senelerinizi vermeniz gerekiyor. Akınalbella başarısını dünya çapında da büyütecek bir işletmedir” dedi. (AHMET ATMACA)