Alba Özel Öğretim Kurumları 2018-2019 eğitim-öğretim yılına büyük bir heyecanla giriş yapıyor. Emek Mahallesi’nde açacakları Empati Koleji ile eğitimde adeta bir çığır açacaklarını söyleyen Alba Özel Eğitim Kursu ve Empati Koleji kurucusu Serkan Albayram: ‘’Eğitim bizim işimiz, bizim tecrübemiz, kaliteli ve deneyimli kadromuz ile öğrencilerimize daha iyi bir gelecek sunuyoruz’’ dedi.

EMPATİ KOLEJİMİZ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA MERHABA DİYECEK

2018-2019 eğitim-öğretim yılına Empati Koleji ile giriş yapacağını söyleyen Albayram, ‘’Okulumuz 12 derslikten oluşan Anadolu ve Fen Lisesi olarak hizmet verecek. Binamızın bitmesine yaklaşık bir aylık gibi süre kaldı. Binamızın tamamlanması ile önümüzdeki ay faaliyetlere başlayacağız ’’ diye konuştu.

ALBAYRAM :GÜÇLÜ BİR KADROYA SAHİBİZ

Alba eğitim kurumlarının geçtiğimiz yıl göstermiş olduğu sınav başarılarına değinen Albayram,    ‘’ Alba Özel Öğretim Kursu ile gençlerimizi yarınlara hazırlıyoruz. İyi bir üniversite hedefiyle tüm imkanlarımızı gençlerimize sunuyoruz. Eğitim-öğretimde Akademik başarının: planlı, düzenli ve disiplinli bir çalışmanın yanı sıra, yüksek motivasyonla sağlayacağını söyleyebilirim. İstenilen Akademik başarı ve yüksek motivasyonun oluşması için güçlü bir kadroya sahibiz. Bu  hedeflerin bir çoğunu yine Empati Kolejinde ve Alba’da göreceğime inanıyorum ’’ diye konuştu.

“ÖĞRENCİLERİMİZE DAHA FAZLA ZAMAN AYIRIYORUZ”

Alba eğitim kurumlarının eğitim faaliyetleri öğrencilerin istek ve ihtiyaçlarına göre sürdürdüğünü ve bu şekilde de öğrencilerle özel olarak ilgilendiklerini söyleyen Albayram, ‘’ Empati Kolejimizde de  V.İ.P olarak Eğitim-Öğretim vereceğiz. Sınıflarımız çok kalabalık olmadığı için öğretmen, öğrenci ilişkisine zaman bakımından önem vermekteyiz. Sayının çok olması ile ister istemez öğrencilere ayrılan zaman kısalmaktadır. Bizim amacımız akademik eğitimin yanı sıra öğrencilerimizin istendik davranışlar sergileyerek ailelerinin gurur duyacağı başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmek. Psikolojik Danışma ve Rehberlik servisimizle birlikte öğrencilerimize bire bir Eğitim Danışmanlığı yapacağız. Öğrencilerin Akademik gelişimlerini takip ederken kişisel sosyal gelişimlerini de ihmal etmeyeceğiz. Öğrencilerimizin hem başarılı hem de mutlu bireyler olmasını sağlayacağız. Bu amaçla Empati Kolejimizin hedefi 150 öğrencidir. Daha fazla öğrenci sayısını okulumuz alabilir ama biz bu durumu stratejik olarak doğru bulmuyoruz ‘’ diye konuştu.

EĞİTİMCİ OLMAK BİR GÖNÜL İŞİDİR

Velilerin okullardan öğrencileri için beklentilerinin sağlıklı kimlik gelişimlerini tamamlamak olduğunu vurgulayan Albayram ‘’Öğrencilerin hedefledikleri üniversite ve bölüme ulaşabilecekleri, bu amaçlarına ulaşırken  ders çalışmaktan ödev yapmaktan keyif alan;  kendine de zaman ayırabilen bireyler yetiştirmeleri olmalıdır. Biz de Alba Eğitim Kurumları ve Empati Koleji olarak bu imkanları sağlayacak bilgili, tecrübeli, işini seven ve yetkin bir kadroya yer vermekteyiz’’ diye konuştu. (AHMET ATMACA)