Sempati Koleji,ve Alba Eğitim Kurumları’nın kurucusu olan Gaziantep Ticaret Odası 39 Nolu Özel Eğitim Kurumları Meslek Komitesi Üyesi Ömer Serkan Albayram ile Sempati Koleji Müdürü Sema Öğücü, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

ALBAYRAM: ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM KALİTESİNİ YÜKSELTMEK

Gerçekleştirilen ziyarette Gaziantep’teki eğitim yatırımları değerlendirilirken yeni eğitim öğretim yılına dair de fikir alışverişleri gerçekleştirildi. Sempati Koleji ve Alba Eğitim Kurumları’nın eğitime katkılarından bahseden Albayram, “Önceliğimiz de işimiz de eğitim. Gaziantep’in eğitim çıtasının daha yukarılara çıkması için çalışıyoruz. Bu kapsamda gerek Sempati Koleji olarak gerekse Alba Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimize dolu dolu bir eğitim sunuyoruz. Amacımız hep daha fazla öğrenci almak değil. En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır ilkesinden yola çıkarak az öğrenci çoktur dedik. Bu kapsamda eğitim kökenli bir aile olarak eğitime bakış açımız her daim farklı olmuştur. Yeni eğitim öğretim döneminde de bu farkı öğrencilerimize hissettireceğiz” dedi.

BAŞKAN YILDIRIM BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Tuncay Yıldırım da gerçekleştirilen ziyarette eğitime sundukları desteklerden dolayı Albayram’a teşekkürlerini sunarak Gaziantep’in her daim önceliğinin eğitim olması gerektiğine dikkat çekti. Eğitim yükseldikçe beraberinde ekonomik yükselmenin de geleceğini vurgulayan Yıldırım, yeni eğitim öğretim yılı için tüm öğretmen ve öğrencilere de başarılar diledi. (AHMET ATMACA)