TFF Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Gaziantep ALGSPOR'un yeni hocası tecrübeli isim Hasan Vural oldu. 

43 yaşındaki deneyimli teknik adam kariyeri boyunca Ankaragücü, Ümraniyespor, Pendikspor, Bandırmaspor, Giresunspor ve Ankaraspor takımlarında görev yaparken 2021-2022 sezonunda Gaziantep ALGSPOR'un başında görev yapacak. Kulüp Başkanı Ali Gözcü ve teknik direktör Hasan Vural'ın yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç çıktı ve 1 yıllık sözleşme imzalandı.

 

ÖNEMLİ BİR İSMİ GETİRDİK

 

Gaziantep ALGSPOR'un ayakta kalmasında önemli pay sahiplerinden birisi olan başkan Ali Gözcü, deneyimli bir teknik adamla anlaştıklarını belirterek, 'Hasan Vural hocamızı daha önceden biliyordum ve takip ediyordum. Önemli ve deneyimli bir ismi takımın başına getirdik. Zaten başarılı giden bir takımımız var ve yeni hocamızla bu başarımızı daha üst seviyelere getireceğimize inanıyorum. Hasan hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum.'

 

İYİ BİR KULÜBE GELDİM

 

Gaziantep ALGSPOR ile sözleşme imzalayan deneyimli teknik direktör Hasan Vural, iyi bir kulübe geldiğini belirterek, 'Çok mutluyum. Çünkü çok önemli ve iyi bir kulübe geldim. Hedefleri olan bir kulübe geldiğim için mutluyum.. Amacım kulübüme bu hedefler doğrultusunda yardımcı olmak ve hep birlikte takımın başarı çıtasını daha üst noktalara taşıyacağız' diye konuştu.