Yeni şubelerini Samsung olarak Primemall AVM’de açtıklarını söyleyen Altınoğlu Group Mağazaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İslam Özaltın, “Altınoğlu Group yeni yerinde yeni şubesiyle hizmet vermeye başladı. Samsung Markası’nın Gaziantep’te lider temsilcisi olmaya adayız” dedi.

ALTINOĞLU GROUP 11. MAĞAZASINI PRİMEMALL AVM’DE AÇTI

Altınoğlu Group Mağazaların 11. Şubesini Samsung olarak Primemall AVM’de açtıklarını söyleyen Özaltın, “Primemal Samsung Şubemiz Altınoğlu Group olarak bizim 11. Şubemizdir. Kısmet olursa da 12. Şubemizi de Sanko AVM’de yine Samsung olarak açmayı planlıyoruz. 2018 Ağustos ayındaki kriz belirtileri ortada. Ancak Samsung Genel Merkezi bize Gaziantep’te Samsung’un Gaziantep’te anahtar teslimi tek şube temsilcisi olmamızı tavsiye etti. Biz de bu ayrıcalığa layık olmak istiyoruz. Gaziantep’teki Samsung rüzgarı bizimle dönecek” ifadelerine yer verdi. 

SEKTÖRÜN 40 YILLIK İDDİALI MARKASIYIZ

Altınoğlu Group Mağazalarının Gaziantep’te 40 yıldır hizmet sunduğunu söyleyerek sektörel anlamda Gaziantep’in markası olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Özaltın, “Gaziantep’te 40 yıldır hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Gaziantep her şeyin en iyisine layık. Yıllardır bu sektörün öncüsüyüz. Eksiklerimizi gidermek için her zaman iyi bir dinleyici olduk. Kendimizi  donanımlı hale getirmek için çalıştık. Samsung bu işin bir yüzü. Bir Dünya AVM olarak, Altınoğlu Vestel Mağazaları olarak da Gazianteplilere, beyaz eşya, hediyelik, ev tekstili, zücaciye gibi birçok alanda ürün hizmeti sunuyoruz. Evleneceklerin, evini yenileyeceklerin tek adresiyiz diyebiliriz” dedi.

GAZİANTEP İÇİN İSTİHDAM SUNUYORUZ

Altınoğlu Group olarak Gaziantep’te önemli bir istihdam hamlelerinin olduğunu belirten Özaltın, “Bizin için önemli olan istihdamın kendisidir. Açılan her bir müessesemizde en az 3-4 kişi çalışıyor. Her bir çalışan dört beş kişilik aileye bakıyor. Piyasanın bu denli kırık olduğu şu dönemde her türlü zorluğa rağmen istihdam yaratmak da güzel bir duygu. Evde bir tencerenin kaynaması bizim önceliğimizdir. Bu yüzden istihdam, istihdam, istihdam diyoruz” diye konuştu.

YENİ ŞUBELER AÇILMASI İÇİN TALEPLER ALIYORUZ

Altınoğlu Group Mağazaları için Gaziantep’ten olduğu kadar çevre illerden de yeni şubeler açılması için talepler alındığını dile getiren Özaltın, “Çevre illerden ve ilçelerimizden çok fazla talep var. Bizlere AVM açmamız için şehir dışından ve ilçelerden teklifler geliyor. Önceliğimiz Gaziantep diyoruz. Gaziantep’te el ile gösterilen marka olduktan sonra bu marka güvencesiyle başka şubelerle şehir dışına çıkabilelim. 40 yıllık sektörümüzün 27 yılına ben şahidim. Yıllardır bu işi yapıyoruz. Kontrollü bir mekanizma oluşturursak Gaziantep’te olduğu gibi başka şehirlerde emin adımlarla ilerleyebiliriz. Mağaza açmak ve istihdam etmek kolay bir şeydir. Bir insana gel demek çok kolay ancak git demek çok zordur. Bunun bilincindeyiz” açıklamalarına yer verdi.

ALTINOĞLU GROUP MAĞAZALARA ÖDEME KOLAYLIĞI SUNUYOR

Altınoğlu Group Mağazalarında vatandaşlara alışverişin her aşamasında ödeme kolaylığı sunulduğunu söyleyen Özaltın, “Altınoğlu Group olarak müşteri memnuniyeti her daim bizlerin önceliğidir. Bu yüzden müşterilerimize kolaylık sunmak için ödeme kolaylığı sunuyoruz. Müşterilerimizden illaki kredi kartı getireceksiniz gibi bir talebimiz yok. Bu kapsamda müşterinin ihtiyacının giderilmesi için açık hesap taksit sistemini de uyguluyoruz. Bu uygulamadan müşterilerimiz de çok memnun. Tüm vatandaşlarımızı Altınoğlu Group Mağazalarımıza bekliyoruz” diye konuştu.