Altınoğlu Group Gaziantep’te 12’nci şubesi olan Samsung mağazasını SANKO AVM’de açtı. A’dan Z’ye tüm Samsung ürünlerinin yer aldığı mağazada hafta sonu açılışa özel indirimler yapılacağını söyleyen Altınoğlu Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İslam Özaltın, “Altınoğlu şubeleşmenin ve oluşturduğu istihdam ortamının gururunu yaşıyor” dedi.

12’NCİ ŞUBEMİZİN HEYECANINI YAŞIYORUZ

Altınoğlu Group’un kendisine şubeleşmek için hedef koyduğunu söyleyerek 12’nci şubelerini SANKO AVM’de açmaktan gurur duyduklarını dile getiren Özaltın, “12’nci şubemizi SANKO AVM’de açtık. Aynı zamanda bugün de SANKO PARK AVM’nin de 10’uncu yıl dönümü. Böyle bir anlamlı güne denk geldi açılışımız. SANKO Park mağazamıza özel hafta sonu açılış indirimlerimiz olacak. Tüm vatandaşlarımızı açılışımıza bekliyoruz. Beyaz eşyalarda ve elektrikli ev aletlerinde müşterilerimize 750 liraya varan indirimler yapacağız. Bu indirimi 4 bin 500 liraya varan alışverişler için vereceğiz. Ortalama 4 bin liranın altındaki alışverişlere de yüzde 5 gibi bir indirimimiz var” açıklamalarında bulundu.

İSTİHDAM YARATMAK ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ

Altınoğlu Group olarak istihdama sundukları katkıdan bahseden Özaltın, “2019 yılında hedefimiz 14 mağaza dedik. Geçen yıl 9 mağazaydık. 2019 yılında 2 mağaza açtık. Sayımızı 12’ye yükselttik. İstihdam bizim için çok önemli. Açmış olduğumuz işletmelerimizde şu anda 120 çalışanı istihdam ediyoruz. Üstümüze düşen yatırım görevini de layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Yeni şubeler açmak için de yine kendimizle yarışıyoruz. Bünyemizde Samsung dışında özellikle çeyiz mağazalarımız da mevcut. Nasip olursa önümüzdeki dönemlerde yeni mağazalarla halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

SAMSUNG BAYRAĞINI TAŞIMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Samsung ulusal bayisinin Gaziantep’te öncelikli temsilci olarak Altınoğlu Group’u tercih ettiğini söyleyerek bu güvene layık olmak için çalıştıklarını belirten Özaltın, “Samsung’un değerli yöneticileri bizlerde bu güvenceyi verdikleri için Gaziantep’te bu değerli markanın temsilcili haline getirdiler bizi. Samsung bayilerimizin sayısını hızla çoğaltıyoruz. Gaziantep’te şu anda Samsung’un tek temsilcisiyiz. Teknolojik gelişmede Samsung çok önemli gelişmelere imza atmış bir dünya devidir. Özellikle cep telefonunda dünyada her iki kişiden birisi Samsung kullanıcısıdır” dedi.

SAMSUNG’UN A’DAN Z’YE TÜM ÜRÜNLERİ MEVCUT

SANKO AVM Samsung Bayisinde global Samsung ürünlerinin A’dan Z’ye tümüne ulaşma imkanı olduğunu söyleyen Özaltın, “Mağazamızda global Samsung mağazalarının tüm ürünlerini bulmak mümkün. Cep telefonundan, TV’lere, elektronik ev aletlerine, akıllı ev sistemleri, klimalar gibi akla gelebilecek tüm Samsung modellerini mağazamızda bulmak mümkün. Sınırsız çeşitlerimizi Altınoğlu Mağazaları indirimi ile birleştirip müşterilerimizin gönlünü kazanmak istiyoruz” dedi.

(AHMET ATMACA)