Gaziantep’te eğitime verdiği değerlerle adından söz ettiren Amerikan Kültür Koleji eğitimde öncü kurum olmaya devam ediyor. Eğitim sisteminde bir ilke imza atarak çift dilde eğitim imkanı sunan Amerikan Kültür Koleji şimdi de öğrencilerin ardından velilere de yabancı dil imkanı sunarak eğitim kalitesindeki farkı ortaya koymaya devam ediyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ İÇİN SIRA VELİLERDE

Seçkin öğrenci ve velileri ile Gaziantep’te eğitim anlayışına yeni bir yapı kazandıran Amerikan Kültür Koleji dil eğitimine verdiği önemi bir kez daha kanıtlıyor. Öğrencilere aynı anda çift dille eğitim imkanı sunan Amerikan Kültür Koleji öğrenci velilerinin de dile eğitiminde gözdesi oldu.

VELİLER ÖĞRENCİLERİ İLE PRATİK YAPIYOR

Amerikan Kültür Koleji’nin velilere sunmuş olduğu dil eğitiminden memnuniyetini dile getiren öğrenci velisi Mehmet Huşbaş, “Evde çocuğum ile bende artık pratik yapabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ve böyle bir uygulamayla bizleri tanıştıran okulumuza çok teşekkür ediyorum. Okul sadece öğrenciyi değil aynı zamanda veliyi de eğitim programının içine alarak aile ortamı oluşturmuş durumda burada olmaktan çok mutluyuz” dedi. Amerikan Kültür Koleji bu hizmetlerinin yanı sıra yaz okulu açarak öğrencilerin sürekli eğitim programına katılmasını da hedefliyor. (AHMET ATMACA)