Güvenlik alanında sunmuş olduğu hizmetlerle Gaziantep’te adından sıkça söz ettiren Atmalı Güvenlik, personelleri ile birlikte iftar yemeğinde buluştu. Atmalı Özel Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Karaatmaca, iftar saatine kadar davetli tüm misafirlerini kapıda karşılayarak iftar yemeğine kabul etti.

İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Atmalı Özel Güvenlik İftar Yemeği 20 Mayıs günü Bey Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde Öğretmen Evi karşısında Gece Gündüz Bistro lokantasında gerçekleştirildi. İftar yemeğine Atmalı Özel Güvenlik Personellerinden ve yönetici takımdan yoğun katılım sağlandı.

ÖNCELİKLİ İŞİMİZ GÜVENLİK

İftar yemeğinde Atmalı Özel Güvenliğin davetlileri olarak katılan tüm personel ve yönetici kadroya karşı Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Karaatmaca bir konuşma gerçekleştirdi. Karaatmaca yaptığı konuşmada, “Atmalı Özel Güvenlik alanında uzman personeller yetiştiren ve hizmet verdiği kurumlardan takdir toplayan bir markadır. Her zaman dediğimiz gibi işimiz güvenlik. İşimizin hakkını vermek de boynumuzun borcu. Bu markanın bugün bu çıtaya yükselmesinde deneyimli ve sadakatli personellerimizin emeğini asla yok sayamayız. Bizler personellerimizle varız. Atmalı Özel Güvenlik, güvenliğin her kademesinde tüm hizmetleri sunabilen yükselen bir markadır. Atmalı Özel Güvenlik ailemiz her geçen gün büyümeye de devam etmektedir. Tutulan oruçların kabul olunması dileğiyle tüm personellerimize, yöneticilerimize ve ailelerine selam ve saygılar iletiyoruz” dedi.

(AHMET ATMACA)