Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi 2018-2019 akademik yılında gösterdiği başarıyı üniversitelere yerleştirdiği öğrencilerle taçlandırdı. Üniversite kazandırma başarılarını ve yeni kayıt dönemlerini değerlendiren Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi kurucusu Suat Albayram, “Başarı bizim için tesadüf değildir” dedi.

DOLU DOLU BİR EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GEÇİRDİK

Üniversitelere yapılan öğrenci yerleştiriminde Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi’nin başarılarından bahseden Albayram, “2018- 2019 eğitim öğretimini dolu dolu geçirdik. İyi bir kadromuz var. Katı bir eğitim programı ile yıllarca Zafer Dershanelerinden de gelen tecrübemizle verimli bir yıl geçirdik. Öğrencilerimizi sınava çok iyi hazırladık. Okulumuzda özellikle üniversiteye hazırlanan öğrenci guruplarımızda önemli başarılara imza attık. Ben başarıyı kaç tane tıp fakültesi çıkarttığından ziyade kaç tane en alt gruptaki öğrenciyi belirli bir seviyeye getirdiğinle ölçüyorum. Kazandırdığımız öğrencilerimiz içinde tıp fakültesinden de hukuk fakültesinden de öğrencilerimiz var. Okulumuz iki yılda kaliteye damgasını vurdu. İlk yıl 180 öğrenci sayımızı ikinci yılımızda 247’ye yükselttik. Bu yıl hedefi ise 250 tutup kaliteyi daha da yükseltmek için çalışacağız” ifadelerinde bulundu.  

BAŞARILI BİR ÖĞRETMEN KADROMUZ VAR

Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi’nin öğretmen kadrosunun gücünden bahseden Albayram, “Sınav bilgi ve birikimi çok iyi olan bir öğretmen kadromuz var. Öğretmenlerimiz vicdanı ile çalışan öğretmenlerdir. Vicdanla çalışan öğretmenler başarıyı elde ettirir. Okulumuzun kayıt dönemleri devam ediyor. Başarımızın meyvesini almaya başladık. Kayıtlar yoğun olarak devam ediyor” diye konuştu.

AKADEMİK BAŞARI KADAR SOSYAL BAŞARILARI DA ÖNEMSİYORUZ

Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi’nin akademik başarılar kadar sosyal alanda da önemli hizmetler sunduğunu dile getiren Albayram, “Okumuzda önceliğimiz akademik başarı olmakla birlikte yine öğrencilerimize sosyal anlamda da önemli katkılar sunuyoruz. İngilizce eğitimlerine yine ağırlık veriyoruz. Okulumuzda resim atölyeleri, müzik atölyeleri, basketbol alanları, gibi hizmetler var. Liseler arasında bize bir takım gelecek bu kapsamda okulumuz liseler arası turnuvalarda da birinci olmaya aday olacak” dedi.

BAŞARIYI VE ERKEN KAYITLARI ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi’nin erken kayıtları ve sunulan indirim imkanlarından bahseden Albayram, “Erken kayıtlarımız 31 Ağustos tarihinde son bulacak. Erken kayıtlarda velilerimiz için yüzde 12 gibi bir indirim imkanı sunuyoruz. Yine indirimlerimize yapılan bursluluk sınavlarında alınan puanlara oranla da önemli indirimler yapıyoruz. Eğitimde karlılığın ticaretin değil kalitenin ve başarının rekabeti olması gerektiğine inanıyoruz” açıklamalarında bulundu. (AHMET ATMACA)