#AnnelerimizeŞiirler etiketi ile paylaşılan videoda Başkan Şahin, “Annemi kaybettiğimden beri her Anneler Günü özlemim katlanıyor” dedi. 

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Anneler Günü dolayısıyla Necip Fazıl Kısakürek'in 'Anneciğim', İbrahim Sadri'nin 'Hoşçakal Anne', Yavuz Bülent Bakiler'in 'Analar' ve Bestami Yazgan'ın 'Anne Sen Melek misin?' şiirlerini orkestra eşliğinde duygu dolu bir ortamda okudu. Sosyal medya hesaplarından #AnnelerimizeŞiirler etiketi ile yayınlanan videoda Başkan Şahin yazdığı açıklamada “Annemi kaybettiğimden beri her Anneler Günü özlemim katlanıyor” diye konuştu. Videonun sonunda ise Şahin, izleyenlere annelerin ellerinden kendisi için de öpmelerini istedi.  

 

ŞAHİN: EN GÜZEL ŞİİR, ANNELER İÇİN KALEME ALINAN ŞİİRDİR

 

Botanik Bahçesi'nde Anneler Günü münasebetiyle sanata ve şiire yön veren isimlerin 'anne' temalı eserlerini seslendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, günün önemine dair şunları söyledi: 'Bugün bizim, bugün annelerimizin günü. En güzel şiirdir; anneler için kaleme alınan şiir. Aşık Veysel'inden Can Yücel'ine, İbrahim Sadri'sinden Necip Fazıl'ına en güzel şiirdir anne şiiri. En güzel şarkıdır anne şarkısı.”