Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Adalet Taksi durağını ziyaret ederek, Taksicilerle birlikte çay içip gündeme dair sohbet etti.

31 Mart yerel seçimlerin ardından halkın büyük bir teveccühyle üçüncü kez Şahinbey Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Tahmazoğlu, Adalet taksi durağını ziyaret etti.

VATANDAŞIMIZLA İÇ İÇEYİZ

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, fırsat buldukça taksi duraklarını ziyaret ettiklerini belirterek, “Esnafımızla ve vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Taksicilerimiz, vatandaşlarımızla sürekli bir aradalar ve halkın nabzını tutuyorlar. İlçemizdeki gelişen olayları da yakından takip ediyorlar. Adaket Taksi durağındaki arkadaşlarımızın nazik davetine icabet edip onlarla bir araya geldik. Kendilerine ev sahiplikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ

Adalet Taksi Durağı şoförleri Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, “Başkanımızın ziyareti bizleri oldukça mutlu etti. Kendisinin çalışmalarından son derece memnunuz. Durağımıza kadar gelip bizlerle sohbet etti. Allah kendisinden razı olsun” dediler.