Görüşmede Gaziantep Valisi Davut Gül’e derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verilerek spora ve sporcuya sunulan destekler hakkında bilgi verildi.

BALYEMEZ: GAZİANTEP’TEKİ ÇALIŞMALAR TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Beden eğitimi spor ve Yaşam Derneği Genel Başkanı Kerem Balyemez, amaçlarının sadece Gaziantep'te değil tüm Türkiye’de spor kültürü oluşturmak olduğuna dikkat çekti. Yakında tüm illerde temsilcilik açacaklarını söyleyen Balyemez, “Ülkemizde spora gereken önemin verilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gaziantep'te yapacağımız çalışmalar Tüm Türkiye’ye örnek olacaktır. Tüm paydaşlarımızla birlikte yapacağımız faaliyetlerle Gaziantep sporun merkezi olacaktır. Bu yüzden herkesin Beden Eğitimi Spor ve Yaşam Derneği'ne destek vermesi gerekmektedir” dedi.

VALİ GÜL: SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİYİZ

Gerçekleştirilen toplantıda Vali Gül, spora ve sporcuya verdikleri öneme dikkat çekerek, “Spor ve sporcuya her daim önem vereceğiz. Bu kapsamda gerçekleştirilecek olan sportif faaliyetleri de valilik olarak destekleyeceğiz. Spor bir milletin vazgeçilmezidir. Spor eğitimin vazgeçilmez bir parçasıdır” açıklamalarında bulundu.  Beden eğitimi spor ve Yaşam Derneği olarak Gaziantep Valisi Davut Gül’e Milli Takım forması hediye edildi. AHMET ATMACA