Günlük 3.000 ton yükleme kapasitesiyle grubun ham madde taşımacılığını yaparken başta orta doğu ülkeleri olmak üzere Irak, Suriye gibi ülkelerin yapılan sevkiyat işlerini hedeflenen sürelerde gerçekleştirmektedir.

GPRS takip sistemi sayesinde araçların rota dışına çıkmaları, mola yerleri ve mola süreleri, trafik kurallarına uyup uymadıkları, yükleme ve indirme yerine tahmini ulaşma süreleri anlık olarak takip edilmektedir. Bu sayede nakliyesini yaptığı ürünün üretici veya tüketiciye zamanında teslim edilmesinin bilgilerine ulaşabilmektedir

Un, Makarna, İrmik, Nişasta, Yumurta ve Yem gibi faaliyet gösterdiği sektörlerde kaliteyi her zaman önde tutan Beşler Group, aynı amaçla nakliyat sektöründe kendi taşımacılık ihtiyacını en kaliteli şekilde gidermeyi hedeflemiştir. Bu amaç doğrultusunda araç filosunun tamamını 105 adet Mercedes 2019 model alarak araç filosunu artırmış ve tamamen yenilemiştir. C2 uluslar arası nakliyat, K1 yurt içi nakliyat ve D3 belgelerine sahip olan Beşler Group 150 kişilik deneyimli şoför  ile çalışmalarına devam etmektedir.