Kızılhisar Mahallesi’nden ayrılan ve ilk muhtarını seçecek olan Beştepe Mahallesi’ne Elektrikçiler Odası İkinci Başkanı Ramazan Öz, muhtar adayı oldu. İlk muhtarlarını seçecek olan Beştepe Mahallesi sakinlerinden büyük destek gören Ramazan Öz, adeta bir milletvekili adayı gibi çalışıyor ve mahallesinde açtığı seçim bürosunda mahalle sakinleri ile bir araya gelerek mahallesinin sorunlarını rapor ediyor. Henüz yeni bir mahalle olması dolayısıyla elektrik, su, yol, aydınlatma, sağlık ve sosyal tesisler gibi konularda birçok sorunu bulunan Beştepe Mahallesi’nde Muhtar adayı Öz, muhtar seçilmesi durumunda ivedi bir şekilde bu sorunların çözümü için çalışmalar yapacağını dile getiriyor.

Nüfusu artan ve genişleyen Kızılhisar Mahallesi’nden ayrılarak yeni bir mahalle statüsüne kavuşan Beştepe Mahallesi 6 Mart’ta ilk muhtarını seçecek. Beştepe Mahallesi’ne muhtar adayı olan Ramazan Öz, mahalleliden büyük destek görürken, açtığı seçim bürosunda mahalle sakinlerinin sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyor. Muhtar seçilmesi durumunda mahallesinin her türlü sorunu ile ilgileneceğini ve mahallesini Gaziantep’in en yaşanabilir mahallelerinden biri haline getirmek için mücadele vereceğini belirten Öz, “Daha en başında aday olurken, mahalleme hizmet için varım dedim. Bu düşüncemiz mahallelimizin takdirini görüyor ve sağ olsunlar tüm mahallelimiz bizi destekliyor. Elimden geldiğince mahallemizin sorunlarını çözmek için bu yola çıktım. Beni destekleyen tüm mahallelimize şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ GİBİ ÇALIŞIYOR

Muhtar adayı olduğu Beştepe Mahallesi’nde bir seçim bürosu açan Ramazan Öz, burada mahalle sakinleri ile bir araya geliyor ve mahallenin sorunlarını rapor haline getiriyor. Mahallelinin bir muhtardan neler beklediğini ölçen ve muhtar seçilmesi durumunda taleplerin değerlendirilmesi neticesinde bir hizmet anlayışı benimseyeceğini söyleyen Öz, “Açtığımız seçim bürosunda her gün mahalle halkımız ile bir araya geliyoruz. Mahallelilerimiz, her türlü sorununu ve sıkıntısını bize anlatıyor. Yeni bir mahalle olduğumuz için mahallemizin birçok sorunu var ve vatandaşımız bu sorunların çözümü konusunda bize güveniyor. Dinlediğimiz vatandaşlarımızın söylediği hiçbir konu havada kalmıyor ve sorunların tamamını içeren bir rapor hazırlıyoruz. Muhtar seçildiğimiz takdirde mahallemizin bu sorunlarının sistematik bir şekilde giderilmesi adına hizmet anlayışı benimseyecek ve sorunların çözümü adına elimizden gelen tüm hayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

MAHALLELİ ÖZ’E GÜVENİYOR

Yeni açılan bir mahalle olduğu için elektrik, yol, su, aydınlatma, sosyal tesis, sağlık merkezi gibi birçok konuda yatırım ve hizmete ihtiyacı olan Beştepe Mahallesi’nin bu sorunlarını Ramazan Öz’ün çözeceğini belirten Beştepe Mahallesi sakinleri ise, Ramazan Öz’ün Elektrikçiler Odası İkinci Başkanlığı görevinden edindiği tecrübeleri de mahallesine hizmet için mahallesine aktaracağını dile getiriyor.

KALKINMA YERELDEN BAŞLAR

Toplam bin 500 seçmeni bulunan Beştepe Mahallesi’nde 6 Mart’ta yapılacak olan muhtarlık seçiminde Ramazan Öz’ün yanı sıra başka adayların da seçime katılacağı öğrenilirken, mahallelinin büyük ölçüde Ramazan Öz’ü desteklediği belirtiliyor. Kalkınmanın yerelden başlayacağına inandığını söyleyen Ramazan Öz, mahallelinin kendisine verdiği desteği boşa çıkarmamak için ve mahallesine hizmet için muhtarlık görevinin kendisi açısından daha da önemli olduğunu belirterek, seçimlerin Beştepe Mahallesi’ne şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor.