Partide önemli değişimler yapacağının sinyalini veren Meriç, “31 Mart seçimlerine genç ve dinamik bir kadro ile gireceğiz. Biran önce adaylarımızı çıkartıp sahaya çıkacağız” dedi.

PARTİDE BİR DÖNÜŞÜM YAPMAK ZORUNLU

Gaziantep CHP İl Başkanlığı görevine getirilen Melih Meriç, yönetimin değişmesi gerektiği yönünde yaptığı açıklamada, “Partide bir değişim yaşamak zorunda olduğumuzu ve bu değişimi komple yapmak zorunda olduğumuzu örgütümle paylaşıyorum, paylaşacağım. Gaziantep’in yönetimine talip olma durumumuzda güç birliğini, örgütümle yan yana, safları sıklaştırmak zorunda olduğumuzun farkındayım. Ben asla kendi bireysel beklentilerim olmadan, Genel Başkanımızın teklifi sonucunda Gaziantep İl Başkanlığı görevini kabul ettim” ifadelerinde bulundu.

GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİP OLARAK SAHAYA ÇIKACAĞIZ

Genç ve dinamik bir yönetimle 31 Mart Yerel Seçimlerine gidileceğini belirten Meriç, “Öncelikli olarak yapmamız gereken Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gaziantep yerel yönetimlerde söz sahibi olması için bize yakışan, genç, dinamik, kamuoyunda karşılığı olan arkadaşları bu hafta sonuna kadar basın ile paylaşacağız. 31 Mart seçimlerine hızlı bir şekilde bütün örgütümle Gaziantep’in sorunlarını bilerek, çözümünün yollarının ne olduğunu tek tek anlatarak, doğruları kabul ederek, yapılmış olan yanlışların neden yapıldığını bunların nasıl ortadan kaldırıldığını başkan adaylarımızla birlikte anlatacağız” diye konuştu.

BÜYÜK ŞEHİR ADAYI KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLMEDİM

Millet İttifakı kapsamında İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı hakkında açıklama yapan Meriç, “ İYİ Parti’nin büyükşehir belediye başkan adayının açıklanıp açıklanmadığını ben bilmiyorum. CHP Gaziantep İl Başkanı olarak Millet İttifakının Gaziantep Büyükşehir adayının isminin ne olduğu konusunda bilgim yok. Beni bu saate kadar arayan kimse yok. Eğer bir ittifak kuruluyorsa, ittifakın parçaları bir arada bu konuyu konuşmalıydı. Belki bu serzeniş de olabilir. Ama benim bu dakikaya kadar Gaziantep Büyükşehir adayının kim olduğu konusunda bir bilgilendirmem yok” dedi.

MERİÇ YÖNETİM KURULUNU TANITTI

CHP İl Başkanı Melih Meriç yeni yönetim kadrosunu yerel basın ile tanıştırdı. Meriç’in yönetim listesinde şu isimler yer alıyor:  Selami Karlıdağ, İlyas Öztürkmen, Av.Sakıp Tatar, Ferit Belgin, Ahmet Özdemir, Mehmet Bulut, Ahmet Topal, Oktay Bakkaloğlu,Davut Yılmaz, Metin Göğebakan, Muhammet İsmet Aktaş, Fikret Ağan Özkara, Cuma Hava, Muzaffer Subaşı, Remziye İnci Önay, Hasan Serbun Vicdan, Selçuk Tepe, Ali Şipar, Gözde Şafak Sezer, Nizamettin Özseven, Veysel Sevinç, Mustafa Karasu, Ersin Sazlık Yusuf İzzetten Turnalar.  AHMET ATMACA