Beş ayrı eğitim kurum ile Gaziantep’e kaliteli eğitim hizmeti sunan Çözüm Eğitim Kurumları, deneyimli kadrosu ve yılların tecrübesi ile eğitimde tercih edilen marka olmaya devam ediyor. Eğitim kurumlarında sunulan avantajları ve yorucu bir maratonun ardından hızla sona yaklaşılan YKS tercihleri hakkında önemli açıklamalarda bulunan Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, “Çözüm eğitim kurumları öğrencilerine kaliteli bir gelecek sunuyor” dedi.

 

GAZİANTEP’TE BEŞ KURUMUMUZLA EĞİTİM HİZMETİ VERİYORUZ

Çözüm Eğitim Kurumları’nın Gaziantep’teki eğitim hizmetlerinden bahseden Yılmaz, “Çözüm Eğitim Kurumları olarak Gaziantep’te toplamda beş kurumumuz bulunuyor. Çözüm Eğitim Kurumları olarak Gaziantep’te Anadolu Lisemiz var, Temel Lisemiz var, Çözüm Akademi Ortaokulumuz var, iki tane de özel öğretim kurumumuz var. Nihai hedefimiz Gaziantep’e yakışır güzel bir Çözüm Koleji Kampusu açmaktır. Çalışmalarımız ve dirsek temasımız hızla devam ediyor. 2005 yılından bu yana Gaziantep’te eğitim sunuyoruz” açıklamalarında bulundu.

TERCİH DÖNEMİNDE TÜM ÖĞRENCİLERİN YANINDAYIZ

YKS sınavlarının ardından kendi öğrencilerinin yanı sıra kuruma dışardan gelen tüm öğrencilere de tercih danışmanlık hizmeti verildiğini söyleyen Yılmaz, “  Tercihler konusunda Çözüm Eğitim Kurumları olarak tüm öğrencilerimize yardımcı oluyoruz. Uzmanlarımız bu konuda doğru tercih konusunda öğrencilerimize yardımcı oluyor. Rehberlik servisimizin yoğun bir çalışması var tercihler konusunda. Yine tercih konusunda dışardan gelen tüm öğrencilere de tercih desteğinde bulunuyoruz. Tercihlerde öğrencilerimize öncelikli tavsiyemiz kendilerinin başarılı olacağı bölümleri okumalarıdır” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZE YOĞUN TEMPOLU BİR EĞİTİM VERİYORUZ

Çözüm Eğitim Kurumları’nın öğrencilerine sunduğu fırsatlardan bahseden Yılmaz, “Mezun öğrencilerimize biz haftanın yedi günü eğitim hizmeti veriyoruz. Çözüm Eğitim Kurumları’nın yedi ayrı ruhsatı var. Öğrencilerin kurs ve okul seçerken mutlak ruhsatlı eğitim kurumlarını seçmelerini öneriyoruz. Aksi durumda sene içinde yapılan denetimlerde öğrencilerin mağduriyetleri yaşanabiliyor. Sınıf mevcutlarımız 16 kişi. Eğitim kurumumuzda her hafta deneme sınavları yapılır. Yarıyıl tatili kampı, gece kampı, yılsonu kampı, yılsonu seri deneme serileri gibi birçok yayın organımızla eğitim hizmeti veriyoruz. Temel liselerimizde öğrencilerimizi lisede üniversiteye hazırlıyoruz” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİMİZİN HER AN YANINDA YER ALIYORUZ

Çözüm Eğitim Kurumları’nın öğrencilerini beşinci sınıftan alıp üniversiteye giden yolculuğa kadar onlara eşlik ettiğini vurgulayan Yılmaz, “ Çözüm Eğitim Kurumları öğrencilerini beşinci sınıftan alıp üniversiteye kadar götürüyor. Yine bunun yanında Emek’teki okulumuzda 5-6-7 sınıf öğrencilerimize çok yoğun bir yabancı dil takviye eğitimimiz var. Öğrencilerimize haftada 13 saat yabancı dil eğitimi veriyoruz. Bu kapsamda üç tane yabancı dil öğretmenimiz var ve bunlardan bir tanesi Nijeryalı ve pratik olarak İngilizce konuşturuyor öğrencilerimizi. Şu anda okullarımızda yaz kursları devam ediyor. Tüm birimlerimizde iddialıyız. Yine Emek Mahallesi’nde Çözüm Özel Anadolu Lisemiz var. Burada öğrencilerimize yılda 320 saat özel ders veriyoruz. Buraya alınan öğrenciler puanla alınıyor. Okullarımız tüm teknolojiden yararlanan bir avantaja sahiptir” açıklamalarında bulundu.

 

KONTENJANLARIMIZ DOLMADAN KAYIT İÇİN GÖRÜŞMEYE BEKLİYORUZ

Yeni dönem öğrenci kayıtları hakkında öğrenci ve velilere önemli açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Şu anda eğitim kurumlarımızda kayıt dönemi devam ediyor. Önümüzdeki yıl mezun sayısı çok fazla olacak. Bu yüzden kontenjanlar dolmadan öğrencilerimizin kayıt yaptırmasını öneriyorum. Bu konuda tüm velilerimizi de öğrencilerimizle birlikte görüşmeye bekliyoruz. Öğrencilerimiz istemedikleri bölümlere göndermeyelim. Onlara bir imkan daha verip geleceklerini belirlemelerine yardımcı olalım. Bu konuda velilerimize sesleniyoruz. Eğitim sistemindeki çarpıklığı velilerimizin öğrencilerimize mal etmemesi gerekiyor” diye konuştu.

ÇÖZÜM EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİMDE BİR MARKA

Çözüm Eğitim Kurumları’nın tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de önemli bir eğitim markası olduğunu belirten Yılmaz, “Çözüm Eğitim Kurumları olarak Gaziantep’e kaliteli eğitim hizmeti sunmak için varız. Çözüm Eğitim Kurumları bugünün markası değil yılların eğitim markasıdır. Çözüm Eğitim ailesi olarak bizler her daim öğrencilerimizin yanındayız. Sınava hazırlık döneminde ve tercih döneminde her daim öğrencilerimizin yanındayız” dedi. AHMET ATMACA