Gaziantep’te eğitime yeni bir soluk getirecek olan E-Ser Eğitim Danışmanlık Merkezi tüm eğitim kurumlarının gözdesi olmaya aday. Eğitimde A’dan Z’ye tüm hizmetleri sunarak okulların başarı orunlarını yükseltmeyi hedeflediklerini söyleyen E-Ser Eğitim Danışmanlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Cezmi Savaş, “Gaziantep’te eğitime yeni bir soluk getireceğiz” dedi.

OKULLARIN EĞİTİM KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ

E-Ser Eğitim ve Danışmanlık’ın eğitime yeni bir soluk getireceğini söyleyen Savaş, “E-Ser Eğitim ve Danışmanlık olarak 1 Ocak 2019 tarihi ile faaliyete girdik. Çiçeği burnunda bir şirketiz. E-Ser Eğitim ve Danışmanlık eğitime yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Gerek özel okullara gerek devlet okullarımıza gerek veli ve öğrencilerimize  danışmanlıkhizmeti veriyoruz” açıklamalarına yer verdi.

TECRÜBELERİMİZİ EĞİTİM KURUMLARI İLE PAYLAŞIYORUZ

Okulların ihtiyaç duyduğu eksikliklerden bahseden Savaş, “Hizmetlerimizden yeni bir okul açmak isteyenlerin faydalanacağı gibi açılmış mevcut okullar da gerek danışmanlık gerek eğitim seminerleri olarak bizlerden yararlanabilecek. Birçok okulda deneme sınavları yapılıyor ancak bu sonuçlar yorumlanamıyor. Veliye ihtiyaç analizi yapılamıyor. Yapılacak sosyal aktiviteden, velinin bilgilendirilmesi kapsamında da eğitim hizmetimiz olacak. Yeni açılmamıza rağmen çok büyük bir talep var. Çünkü öncesinde okul açmak ve yönetmek konusunda tecrübelerimiz mevcut. Yalnız Gaziantep’e değil bölgeye hizmet vereceğiz” dedi.

BİLGİ EN BÜYÜK GÜÇTÜR

Eğitimde önemli yatırım yapan girişimcilerin eğitim danışmanlık hizmetine önem vermeleri gerektiğinin altını çizen Savaş, “Bilgi güçtür. Bilgiye para yatıran insanlar kazanırlar. Bugün bir muhasebe konusunda herkesin bilgisi olmayabilir. Bir muhasebeci tutarsınız ve şirketinizi yukarılara taşır. Eğitim de böyle bir şey. Yaklaşık 20 yıldır eğitim hayatımda 16 ülkeyi gezip eğitim sistemlerini tanıma fırsatım oldu. Elde ettiğim bu bilgiyi şehrimizde ve bölgemizde yaymak istiyorum. Bireysel anlamda nasıl insanlar yaşam koçluğu hizmeti alıyorsa kurumların da buna ciddi manada ihtiyacı vardır. Biz daha çok kurumsal olarak çalışıyoruz. Kurumların bu hizmeti almasını istiyoruz. Biz bir gözlemci olarak bir okulun dıştan emarını çekiyoruz” ifadelerinde bulundu.

GAZİANTEP’TE EĞİTİME BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Gaziantep’te eğitimin başarı çıtasını yükseltmek için girişimlerde bulunduğunu açıklayan Savaş, “Gaziantep’te ne yazık ki öncelik sıralamasında eğitimin birinci sırada yer almadığını gördük. Eğitim her zaman sanayi ve ticaretin gerisinde tutulmuş. Bu bakış açısı hem özel okulların hem devlet okullarının başarısını yakından etkiliyor. Bizim burada yapmak istediğimiz eğitimin önemsendiği bir şehir haline getirmektir. Eğitimde çıtayı yukarılara taşımak için işbirliğine ihtiyaç var. Bu yüzden kapımız herkese açık” diye konuştu.

EĞİTİMİN TÜM İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLİYORUZ

Eğitim sisteminde okulların tüm ihtiyaçlarına cevap verilebilecek hizmetlerin sunulduğunu söyleyen Savaş, “Bir okulun ihtiyacı olan otomasyon sisteminden tutun da olması gereken eğitime kadar, moral ve motivasyona kadar her alanda üstün hizmetler sunuyoruz. Bu şehir için farklı bir şey söyleyeceğiz. E-Ser Eğitim Danışmanlık birçok okulun geleceği için çok iyi gelecek diyebiliriz” dedi. AHMET ATMACA