Eski ve yeni albümlerinde yer alan birbirinden güzel şarkıları seslendiren Gripin grubu öğrencilere eğlence dolu dakikalar yaşattı. “Yalnızlığın çaresini bulmuşlar, Durma yağmur durma, Aşk nereden nereye, Komşu kızı, Sen gidiyorsun, Dalgalandım da duruldum” gibi eserlerle hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Gripin grubunun şarkılarına kimi zaman GAÜN’lü öğrenciler de eşlik etti. Süreyya Birol Namoğlu’nun vokal yaptığı grupta, Gitarist Murat Başdoğan, Basta Tunç Arda İncioğlu ve Davulcu İlker Baliç şenlik alanını dolduran binlerce öğrenciye unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Sanatçı Süreyya Birol Namoğlu, Gaziantep Üniversitesi Bahar Şenliklerinde sahne almaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, GAÜN’lü gençlerin coşkusuna ve eserlere eşlik etmesine hayran kaldığını ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Ali Gür’e bu coşkulu gençlikle buluşturduğu için teşekkür etti.

 

GAÜN Öğr. Gör. Zaim Başaslan’ın sunumuyla gerçekleşen konserin sonunda Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Mehmet İşbilir tarafından gecenin anısına Gripin gurubunun solisti Süreyya Birol Namoğlu’na çiçek takdim edildi.