Gaziantep’in sürücü kursları düzenlenen kaynaşma toplantısında bir araya geldi. Sürücü kurslarının hizmet ve isteklerinin dile getirildiği toplantıda konuşan Gaziantep Özel Sürücü Kursları Dernek Başkanı Davut Aytop, “Dört ile hizmet veren E sınav salonumuz şehrimiz için yetersiz kalmıştır” dedi.

E SINAV SALONLARINDA GÜVENLİK HİZMETİ GAZİANTEP İLE BAŞLADI

Gaziantep Sürücü Kursları Derneği’nin çabaları ile Türkiye’de tüm E sınav salonlarına güvenlik hizmeti sunulduğunu kaydeden Aytop, “E sınav salonlarımıza güvenlik görevlilerinin verilmesi en büyük talebimizdi. Bu konuda da Türkiye’ye öncü olduk. E sınav merkezlerinde güvenlik birimleri yoktu. Derneğimizin girişimleri ile yalnızca Gaziantep için değil tüm Türkiye için E sınav salonlarında güvenlik birimleri oluşturduk. Sınav oturum saatlerinde de önemli bir artış yaptık” açıklamalarında bulundu.

E SINAV SALONUMUZ DÖRT İLE HİZMET VERMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYOR

Gaziantep’in dört çevre ile hizmet vermesine rağmen bir tane E sınav salonu bulunduğunu ve sınav alanının yetersiz kaldığını vurgulayan Aytop, “Gaziantep’te E sınav salonumuz yalnızca bir tane. Gaziantep yalnızca kendi şehrindeki insanlara hizmet vermiyor çevre illerden dört il daha E sınav için Gaziantep’e geliyor. Genel müdürlükle bir görüşmemiz olacak. Gaziantep’e ikinci bir E sınav merkezinin sözünü aldık ve takipçisi olmak için yeniden görüşmelerde bulunacağız” ifadelerine yer verdi.

OKUL SERVİSLERİ İÇİN EĞİTİM VERMEYE HAZIRIZ

Gaziantep Sürücü Kursları Derneği olarak okul servis şoförleri için sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitimler vermeye hazır olduklarını söyleyen Aytop, “Okul servisleriyle ilgili de önemli bir girişimimiz olacak. Okul servislerinin SRC kurslarıyla ilgili elimizden gelen tüm desteği de sosyal sorumluluk projesi kapsamında vermeye hazırız. Bu konuyu Gaziantep Valimiz ile de görüştük. Okul servisleri için tüm sürücü kurslarımızla birlikte destek vermeye hazırız” diye konuştu.

ÖNCELİĞİMİZ KALİTEYİ YÜKSELTMEK

Gaziantep’te sürücü kurslarının kalitesinin arttırılması için çalışmalarda bulunduklarını dile getiren Aytop, “Sürücü kurslarının hizmet kalitesini arttırmak için de çalışmalarımız oldu. Araçlarımızın en fazla on yaşına kadar olmasını şart koştuk. Bundan üç yıl öncesinde kamuoyu gündeminde sürücü kurslarının araçlarına bakış açısı çok daha farklıydı. Bugün araçlarımızın tamamı yeni ve üzerinde uyarı işaretleri yer alarak sürücü adaylarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Gaziantep genelinde toplamda 118 tane sürücü kursumuz var” dedi. (AHMET ATMACA)