TÜRKONFED ve TİM işbirliği ile hazırlanan, “Bölgesel Kalkınma Dinamikleri, İhracat ve Sanayi Kenti Gaziantep” rapor tanıtımı, GÜNSİFED’in ev sahipliğinde 16 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.
Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), “Bölgesel Kalkınmada Yerel Dinamikler” konu başlıklı bir rapor hazırladı.
TÜRKONFED ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğiyle hazırlanan “Bölgesel Kalkınma Dinamikleri, İhracat ve Sanayi Kenti Gaziantep” raporunun tanıtım toplantısı, 16 Şubat 2016 tarihinde Gaziantep, Teymur Hotel’ de gerçekleştirilecek.
TÜRKOINFED üyesi federasyonlardan Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) ev sahipliğinde düzenlenecek olan rapor tanıtım toplantısıyla, İpekyolu’nun ticaret ve sanayi kenti Gaziantep’ in, 2023 “Yol Haritası” belirlenecek.
BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK KATILACAK
Program, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TİM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ve GÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşsever’in açılış konuşmalarıyla başlayacak.
Toplantıya, TÜRKONFED üyesi federasyonlar çatısı altında yer alan derneklerin yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşları ile iş dünyası temsilcileri de katılacak.