Her yıl etkinliklerle kutlamaya alışkın olduğumuz Ahilik Haftası bu yıl Pandemi süreci dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirilemeden sade bir törenle kutlandı. Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasının ardından Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odası (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu Vali Davut Gül’ü makamında ziyaret ederek Ahilik Haftası’nın önemine dikkat çekti.

  1. AHİLİK HAFTAMIZI KORONAVİRÜS DOLAYISIYLA BURUK KUTLUYORUZ

GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu 33. Ahilik Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Covid-19 virüsü nedeniyle yaşanan pandemiden dolayı buruk da olsa ilimizde 33. Ahilik Haftası Kutlaması kapsamında Gaziantep Valiliği uhdesinde, Ticaret İl Müdürlüğü, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ve Oda Başkanlarının katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi.” 

GESOB YÖNETİM KURULU VALİ GÜL’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve GESOB Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirilen çelenk bırakma töreninin ardından Başkan Küsbeoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri Vali Davut Gül’ü makamında ziyaret etti.  (AHMET ATMACA)