Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nün 12 Eylül 2019 tarihinde yaptığı yönetim kurulu toplantısında kulüp yönetim kurulu başkanlığını Mehmet BÜYÜKEKŞİ devraldı.
 
Yönetim Kurulu toplantısında söz alan Adil Sani KONUKOĞLU: 'El birliği ve şehrin bütünleşmesiyle, şehri layık olduğu Süper Lige yükseltmeyi başardık. Şimdi bayrağı bizden sonra gelen arkadaşlara devretme zamanı, şu ana kadar yönetim kurulunda; gece gündüz demeden benimle birlikte gayret eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hakkımı sonuna kadar helal ediyorum. Bu andan itibaren yeni yönetim kurulumuzun her zaman yanındayım. Kendilerine canı gönülden başarılar diliyorum.' dedi ve sözü Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ'ye bıraktı. 
 
Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ yaptığı konuşmada: 'KONUKOĞLU ailesi üzerine düşeni fazlasıyla yaparak takımı yeniden Süper Lige yükseltti, kendilerine  çok teşekkür ediyorum. Biz de yeni yönetim kurulu üyelerimizle aldığımız bu görevi; şehrin tüm katmanlarıyla, daha ne kadar yükseltebiliriz diye çalışmalar yapacağız. Bu takım bu şehrin takımı, hep birlikte düşüneceğiz, her zaman birlik beraberlik içerisinde elimizden geleni sonuna kadar yapacağız, tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.' diyerek görevi devraldı.
 
Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ve Görev Dağılımları Şu Şekildedir:
 
MEHMET BÜYÜKEKŞİ
Yönetim Kurulu Başkanı 
 
MAHSUM ALTUNKAYA
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 
 
MÜSLÜM ÖZMEN
Genel Sekreter
 
MEHMET CİHAN KOÇER
Kurumsal İlişkiler Ve İletişim Sorumlusu
 
SAMET BAYRAK
Etik Temsilcisi
 
YUZUF ZİYA DEMSOY
Futbol Şube Sorumlusu
 
SEDAT ÖZDİNÇ
Taraftar Sorumlusu
 
AHMET FİKRET KİLECİ
Yönetim Kurulu Üyesi
 
CENGİZ ŞİMŞEK
Yönetim Kurulu Üyesi
 
CEVDET AKINAL
Yönetim Kurulu Üyesi
 
ERHAN ÖZMEN
Yönetim Kurulu Üyesi
 
FAHRETTİN KAPLAN
Yönetim Kurulu Üyesi
 
GÜRKAN TURAL
Yönetim Kurulu Üyesi
 
HAYRULLAH KUBBA
Yönetim Kurulu Üyesi
 
MEHMET MESUT ÇAKMAK
Yönetim Kurulu Üyesi
 
MEHMET TUNCAY YILDIRIM
Yönetim Kurulu Üyesi
 
MEHMET ZİYLAN
Yönetim Kurulu Üyesi