Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin erteleme maçında Balıkesir BŞB. İle oynadığı maçta süper bir oyun ortaya koyarak 72-57 gibi bir skorla farklı galip geldi.

Talat Özkarslı spor Salonunda dolu tribünler karşısında oynanan ve rakibi Balıkesir BŞB. Karşısında üstün bir oyun sergileyen Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerleli Sandalye Basketbol Takımı, bu galibiyetle puan cetvelinde 4. Sıraya yükseldi.

Pazar günü Talat Özkarslı Spor Salonu’nda Ankara TSK ile oynayacağı maç öncesi moral bulan ve önemli bir galibiyete imza atan Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının Balıkesir karşısındaki iyi mücadelesi takdir topladı.

Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının Süper Lig’de kalıcı bir takım olduğunu belirten Antrenör Muharrem Karakafa, “Ligin ilk haftasını deplasmanda İskenderun ile oynadık ve kaybettik. Bu mağlubiyetle lige kötü bir başlanğıç yapmıştık. Ancak kendi evimizde oynadığımız Balıkesir maçı bizim çıkış noktamızdı. Tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerinden yapmıştık. Maçı kazanacağımıza inanmıştık. Sporcularımız verilen görevi layıkıyla yerine getirerek Balıkesir karşısında çok güzel bir oyun ortaya koymakla birlikte çok iyi mücadele verdi. Sahadan 72-57 galip ayrıldık ve kendimize geldik. Bu bir başlanğıç. Bundan sonraki maçlarda da aynı performansı gösterip, önemli galibiyetlere imza atmak istiyoruz. Bu galibiyeti Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve Kulüp Başkanımız Adil Konukoğlu na armağan ediyoruz. Balıkesir maçında tribünleri dolduran tüm taraftarlarımıza teşekür ediyoruz. Her maçta yanımızda olmalarını istiyoruz” dedi.

Pazar günü saat 13:00’daTalat Özkarslı Spor Salonunda Ankara TSK ile oynayacaklarını da hatırlatan Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, “Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanıp, galibiyet serisini başlatmak istiyoruz. Ligde bir takım hedeflerimiz var. Bu hedeflerin gerçekleşmesi için kazanmamız gereken maçlardan galip glememiz gerekiyor. TSK maçı da bunlardan birisi. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.