Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu, başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in görevine devam etmesi gerektiğini dile getirdi. GESOB Başkanı Küsbeoğlu, “Gaziantep’te göreve geldiği ilk günden bu yana başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken İl Emniyet Müdürümüz Cengiz Zeybek’in görevden ayrılmasını istemiyoruz” diye konuştu. 

“BİZ SİZDEN RAZIYIZ”

Kentte başarılı operasyonlarının yanında huzur ve güvenliğin sağlanmasında önemli rol üstlenen İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in görevden ayrılacak olmasından dolayı üzgün olduklarını anlatan Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu, “Şehir genelinde huzur hakim. İl Emniyet Müdürümüz Cengiz Zeybek, vatandaşların yanında ve esnafımızın takdirini kazanmış bir isim” şeklinde konuşan Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Sayın müdürüm, Allah sizden ve ekibinizden razı olsun. Gaziantep e geldiğiniz günden beri her konuda başarılı çalışmaları hiç kimse inkar edemez. Her zaman doğru olanı uygulayıp ülkemizin ve Gaziantep halkının refahı için geceni gündüzüne katarak çok güzel kararların altına imzanı attın. İyisiyle doğrusuyla her zaman yanındayız. Allah yar ve yardımcın olsun. Gaziantep sizin her zaman yanınızda. Bizi bırakıp gitmenize razı değiliz.”

“BAŞARILI BİR İSMİN GİTMESİNİ İSTEMİYORUZ”

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu, “Gaziantep’te son dönemde adli olaylarda yaşanan düşüş ve Emniyet Müdürümüzün önderliğinde gerçekleştirilen operasyonlar bir başarı öyküsüdür. İl Emniyet Müdürümüz Cengiz Zeybek, düzenlenen tüm operasyonların başında yer almış ve Gazianteplilerin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında etkin rol üstlenmiştir. Bu başarı karşısında Emniyet Müdürümüzün görevi bırakıyor olması bizleri derinden üzüyor. Başarılı çalışmaların devam etmesi için sayın Cengiz Zeybek’in görevine devam etmesi yönünde biz üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.