Yönetim Kurulu üyeleri ile meclis başkanlık divanı; Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Emsal Sergen, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, 5. Zırhlı Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı ziyaret etti.

 GTO Yönetimi ve Meclis Başkanlık divanının ziyaretlerinin yanı sıra Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretleri de sürüyor. Geçtiğimiz günlerde GTO Yönetimini ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin ardından GTO koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci ve kurul üyeleri de yeni yönetime “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

 Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı “Hayırlı olsun” ziyaretlerini kabul ederken, aynı zamanda ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

 Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte; Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Emsal Sergen, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, 5. Zırhlı Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı ziyaret etti.

 Geçtiğimiz günlerde GTO Yönetimini ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin ardından GTO koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci ve kurul üyeleri yeni yönetime “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

 Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur ziyaretlerde yaptıkları değerlendirmede; Gaziantep’teki bütün kurum ve kuruluşların ortak paydasının Gaziantep olduğunu, Gaziantep için yapılacak her çalışma ve projede işbirliğine hazır olduklarını söylediler.

Ziyaretlerde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Emsal Sergen, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, 5. Zırhlı Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanına yeni dönemde başarılar diledi.

Ziyaretlere Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Dal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Uğur Acıoğlu, Mehmet Tatar, Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Bay, Mehmet Kavsara, Mustafa Eryoldaş, Kemal Delioğlu, Kerim Akdoğan, Ahmet Özgözükara ve Ömer Işık katıldı.

Öte yandan GTO koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci ve kurul üyeleri Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık divanına “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette, önümüzdeki dönemde genç girişimcilerle ortak gerçekleştirilecek projeler ve çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.