Coronavirüsle mücadelede en büyük risk gurubunda yer alan sağlık çalışanları için Gaziantep Ticaret Odası’nı n öncülüğünde başlatılan siperlik üretimi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan takdir topladı. Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden GTO’yu kutlayarak ‘Birlikte başaracağız’ açıklamalarında bulundu.

GTO SİPERLİK VE 20 BİN MASKEYİ ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITIMINI YAPMIŞTI

Her türlü fedakârlığı göstererek görevlerinin başında bulunun sağlık çalışanları için GTO önemli bir hamle başlatarak ücretsiz olarak siperlik üretimine geçmişti. Üretimi yapılan bu siperlikler ve 20 bin maske Gaziantep ve Kilis illerinde tüm sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak dağıtılmıştı.

HİSARCIKLIOĞLU: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve ekibini kutlayarak yaptıkları çalışmanın büyük takdir topladığını dile getirdi. Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Gaziantep Ticaret Odası’nın desteği ile GETHAM ‘da üretilen koruyucu yüz siperlikleri sağlık çalışanlarına ücretsiz dağıtılıyor. İlk etapta 20 bin maskeyi Gaziantep ve Kilis’te tüm sağlık çalışanlarına ulaştıran Mehmet Tuncay Yıldırım ve tüm ekibini kutluyorum. Birlikte başaracağız” (AHMET ATMACA)