Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile bir araya gelen Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takımımızla sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. 

Başkan Adil Sani Konukoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, 'Bu sözleşme, kulübümüze ve Erkan Hocamıza hayırlı olsun. Kendisini  tanıyoruz ve teknik direktörlük kariyerindeki duruşunu da tüm spor kamuoyu gibi bizler de biliyoruz” dedi.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünün güçlü bir kadrosu bulunduğuna vurgu yapan Konukoğlu, “Sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşamayı amaçlıyoruz. Ümit ediyoruz ki, Erkan Hocamızla bu sevinci yaşarız, kendisine bu konuda sonuna kadar güveniyoruz. Hocamıza bir kez daha hoşgeldin diyor, başarılar diliyorum' diye konuştu. 

'GAZİANTEP ŞEHRİ EN İYİSİNE LAYIK'

İmza töreninde konuşan teknik direktör Erkan Sözeri de, yeniden Gaziantep şehrine hizmet verecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, 'Öncelikle Konukoğlu soyadının ben de çok önemli bir yeri var. Sayın Başkanımız Adil Konukoğlu'nun ağabeyi Abdülkadir Konukoğlu Başkanımız ile geçmiş dönemde futbolcu olarak şampiyonluk yaşamıştım. Buraya gelişime bakacak olursak, aslında Karabükspor'dan ayrıldıktan sonra bir süre dinlenmeyi planlıyordum. Fakat Konukoğlu soyadının bendeki yeri çok ayrı. O yüzden bana gösterdikleri teveccühe kayıtsız kalamadım, çünkü benimle iyi işler başarabileceklerini ve ortada önemli bir projenin olduğundan bahsettiler. Ben de biliyorum ki bu ismin olduğu yerde her zaman projeler, hedefler ve alt yapıya önem vardır.  Buraya gelelim çok kısa bir süre olmuş olsa da tesisleşme konusunda her geçen gün yapılan atılımlara da şahit oluyorum ve bu da beni gelecek için çok mutlu ediyor. Tüm bu etkenler ile birlikte de bu görevi düşünmeden kabul ettim ve bunun içinde sayın başkanımız nezdinde tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah güzel işler başarmak istiyoruz, takımımızın kadrosunu önceden de biliyordum ve gerçekten önemli isimlerden kurulu bir kadroya sahibim. Burada da yaklaşık bir haftadır oyuncu grubumuzla bir aradayız, güzel bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. Bunları antrenmanlarda fazlasıyla görüyoruz, inşallah hafta sonu oynayacağımız Giresunspor maçında da bunları sahaya yansıtacağız. Burada camiamız, taraftarımız, oyuncularımız, personellerimizle, basınımızla bir aile ortamı kurmak istiyoruz. Tüm bunlarla birlikte başarı da gelecektir diye düşünüyorum. Gaziantep şehri en iyisini layık, bundan önce de önemli işlere imza attık burada da devam ettirmek istiyoruz. Allah her iki tarafı da utandırmasın, yaptığımız iş nihayetinde futbol. Hüseyin Hocamızla geride kalan 7 haftaya baktığımız zaman, Giresunspor'dan sonra en az gol yiyen takım durumundayız. Ama en az gol atan takımlardan da birisiyiz. Futbol doğal olarak sonuç odaklı bir oyun ve biz de Süper Lig'de sezona iyi başladığımız Karabükspor'dan ayrılmak durumunda kaldıysak Hüseyin Hocamız da buradan ayrıldı. Biz elimizden gelenin en iyisini yaparak, bu camiayı hak ettiği yer olan Süper Lig'e taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Ben oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum. Başkanımıza da bir kez daha bu görev için teşekkür ediyor, inşallah gönlümüzden geçenlerin sahaya yansıyacağı bir sezonu yaşamayı umut ediyorum' ifadelerini kullandı.