Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şubesi ikinci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kongrede toplamda 70 üye oy kullandı. Oyların tamamı da geçerli sayılan kongrede mevcut başkan Mehmet İnce yeniden dernek başkanlığına seçildi.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ BİR ARAYA GETİRECEĞİZ

Gaziantep’te dağınık halde olan gazi ve şehit ailelerinin bir araya getirilmesi için çalışmalar başlatacağını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet İnce, “Gaziantep’te dağınık olan gazi ve şehit ailelerinin bir araya gelmesini sağlayacağız. Gazi ve şehit ailelerimizin desteğe ve yardıma ihtiyacı var. Gazi ve şehit ailelerinin sorunlarını çözmek için girişimde bulunacağız. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte KADEM ile birlikte şehit ve gazi aileleri için bir orman oluşturacağız” dedi.

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİ

Mehmet İnce, Adem fakçı, Müslüm Güler, Cuma Öztürk, Cuma Tekler, Ali Dana, Ahmet Şahin, İbrahim Niziplioğlu, Fatih Paltaoğlu, Mehmet Salih Aslan, Osman Gökşen. AHMET ATMACA