Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde İl İstihdam Yürütme Kurulu üyelerinin olağan aylık toplantısı yapıldı. İŞKUR’un yeni hizmet binasında gerçekleştirilen Yürütme Kurulu toplantısında Ocak-Mayıs ayı verilerine göre 9 ayrı performans kriteri ele alınarak en fazla istihdam sağlayan İş ve Meslek Danışmanları ödüllendirildi.

ÖDÜLLERİ EKİN VE SARICA TAKDİM ETTİ

Özel Sektörde ise yerleştirme, Engelli işe yerleştirme, Üniversite mezunlarının işe yerleştirilmesi, İşsizlik ödeneği alan işsizlerin işe yerleştirilmesi, Bireysel Danışmanlık, Engelli Danışmanlığı ile Özel Sektör İş Yeri ziyaretleri kriteri dikkate alarak İş ve Meslek Danışmanlarının bu yöndeki çalışmaları Komisyon olarak ele alınmış ve 9 ayrı hedefte en fazla İstihdam sağlayan İŞKUR, Danışmanlarına Yürütme Kurulu üyesi Türk-İş Konfedasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Akif Sarıca ile İŞKUR İl Müdürü Siraç Ekin başarılı performans sergileyen İŞKUR Personellerini ödüllendirilerek hediyelerini takdim ettiler.

TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Toplantıya İl Müdürü Siraç Ekin, Türk İş İl Başkanı Mehmet Akif Sarıca, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kafader, Esnaf Odalar Birliği Genel Sekteri Coşkun Kınaçgil, Büyükşehir Belediye Başkanlığı temsilcisi Mehmet Munis ile İŞKUR İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcıları, Şube müdürleri ile İş ve Meslek Danışmanları katıldı.

İŞKUR İSTİHDAM YARATMAYA DEVAM EDECEK

Türk–İş Gaziantep İl Temsilciliği ile Gaziantep İŞKUR arasında yapılan başarılı işbirliği programlarını hız kesmeden devam edeceği ve İşsiz vatandaşlara İş olanağı bulmak adına işveren ziyaretlerinin yapılarak istihdam sayılarının arttırılmasına, işsizliğin giderilmesine yönelik ortak çalışmaların yapılacağına vurgu yapıldı. (AHMET ATMACA)