Yönetmenliğini Yaratıcı Drama Eğitmeni Gönül Aslan’ın yaptığı 2 perdelik ‘Kaç baba kaç’ adlı tiyatro gösterisi Gaziantep’te büyük bir coşkuyla sahne aldı. Tiyatro eğitmeni Gönül Aslan, faaliyetlerine dernekleşerek devam edeceklerini söyleyerek, “Amacımız şehrimize kültür sanat alanında artı değer katmaktır” dedi.

ONAT KUTLAR TİYATRO SALONU DOLDU TAŞTI

Geçtiğimiz yıl ‘Kahraman bakkal süper markete karşı’ oyunu ile seyirci karşısına çıkan ekip bu yıl da ‘Kaç baba kaç’ oyunu ile seyirci karşısına çıktı ve tiyatro severlerden büyük takdir topladı. 23 Eylül Pazartesi ve 24 Eylül Salı günleri saat 19.00’da Onat Kutlar Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen iki perdelik oyun için salonda büyük bir yoğunluk oluşurken tiyatro oyununda yer alan oyuncuların her birinin ayrı ayrı mesleklerde faaliyet gösteren ve tamamen gönüllü olarak tiyatro sergilemeleri ise dikkat çekti.

KAÇ BABA KAÇ TİYATRO OYUNU’NDA YER ALAN SANATÇILAR

Yönetmenliğini Gönül Atra Aslan’ın yaptığı oyunda Gönül Aslan, Şahin Kara, Mehmet Açıkgöz, Zülal Ezgü, Zeliha Ağtaş, Hamit Gültekin, Mehmet Atmaca, Osman Bastık, Ömer Ağaçkesen, A.Kadir Kara, Bahar Paksoy ve Aybüke Çağlayan rol alıyor. (AHMET ATMACA)