Kamil Ocak Stadyumu’nda Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 15 Temmuz şehitlerinin isimlerini taşıyan veteranların final maçları Kamil Ocak Stadyumu’nda oynandı. Muhteşem turnuvanın şampiyonu Şehit Abdullah Tayyib Olçok adına Gaziantep Masterler takımı olurken, ikinci Şehit Mehmet Demir adına Gazispor Masterler takımı, üçüncü ise Şehit Ömer Halis Demir adına GESAD Masterler takımı oldu. Kamil Ocak Stadyumu’nda yaşanan ilginç görüntülere bir de meşhur dumanlı mangal eklenince futbolcular kebap eşliğinde mücadelelerini sürdürdü. Veteranlar turnuvasının sonuçlanmasının ardından da Gaziantep şöhretler takımı kısa bir gösteri maçı yaptı. Talat Özkarslı gibi önemli bir değerinde uzun bir aradan sonra bu gösteri maçında forma giymesi taraftarlar tarafından heyecanla karşılandı.

 

ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI

Veteran takımlarının ismini taşıdığı Gaziantepli 15 Temmuz şehitlerinin aileleri de müsabakalara davet edildi. Müsabakaların sonunda ise ailelere şehitlerin anısına plaket takdim edilerek katılımlarından dolayı teşekkür edildi.

 

ATLETİZM, GÜREŞ VE TAEKWONDO DA VARDI

15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Atletizm, Güreş ve Taekwondo müsabakalarının finallerinin de Kamil Ocak Stadyumu’nda yapılması güzel görüntülere sahne oldu. Bu müsabakaların ardından ise dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

 

ÖDÜLLER KEBAP DUMANLARI EŞLİĞİNDE VERİLDİ

Yapılan veteranlar ve 15 Temmuz Şehitleri müsabakalarında dereceye giren takımlara, sporculara ve müsabaka hakemlerine ödülleri saha kenarında yakılan mangalın dumanı eşliğinde takdim edildi. Müsabakalarda emeği geçen kuruluşlara ise teşekkür plaketi verildi. Ödülleri ise Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Taşkın, Atletizm İl Temsilcisi Şenol İmançer, Türkiye Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Ömer Tevfik Özkoç ve Tümsaf Genel Başkanı Vakıf Demir takdim etti.

 

DEMİR: “DUMANLI KAMİL OCAK’A DA BU YAKIŞIRDI”

Düzenlenen veda kupası ile ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “43 yıllık Kamil Ocak Stadyumu’na güzel bir organizasyonla veda ettik. Kamil Ocak Stadyumu altında bulunan kebapçılarımızın yaktığı mangaldan sahaya yayılan dumanın müsabaka anında sahayı kaplamasından dolayı birçok spor yorumcusu burayı ‘Dumanlı’ Kamil Ocak olarak adlandırmıştır. Bizde bundan esinlenerek müsabakalar anında sahanın kenarında böyle bir organizasyon yaptık. Dumanlı Kamil Ocak’a yakışır bir veda oldu. Veteran takımlarımız, şöhretlerimiz, atletlerimiz, güreşçilerimiz ve taekwondocularımızında katkısı ile muhteşem bir organizasyona imza attık. Bu vesileyle hem 15 Temmuz şehitlerimizi andık, onların ailelerini de burada misafir ettik. Hem de asırlık Kamil Ocak Stadyumu’na yakışır bir veda kupası düzenledik. Emeği geçen tüm kuruluşlarımıza, futbolcularımıza ve branş sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.