AK Parti Gaziantep 11. Sıra milletvekili adayı İhsan Kaya:

Kararsız seçmenin de

oyunu alacağız

AK Parti Gaziantep 11. Sıra milletvekili adayı İhsan Kaya, Gaziantep Denge Gazetesi’ni ziyaret ederek AK Parti’nin saha çalışmalarını değerlendirdi. AK Parti’ye olan ilgilin 24  Haziran Genel Seçimleri öncesinde daha da arttığını söyleyen Kaya, “Cumhur İttifakında yer alarak AK Parti’ye destek olduk ve partiye sinerji kattık. Büyük Birlik Partisi’nin de sahaya çıkması ile AK Parti kararsız seçmenin de oyunu alacak” dedi.

SAHADAN BÜYÜK İLGİ VAR

AK Parti’nin saha çalışmalarının istenilen seviyede sürdürüldüğünü söyleyerek sahada vatandaşlardan büyük ilgi olduğunu sözlerine ekleyen Kaya, “Saha çalışmalarımız çok iddialı bir şekilde ilerliyor. Büyük Birlik Partisi olarak devletini milletini bayrağını seven terörle müzakere değil de mücadele eden, ülkemizi bölmek isteyen dış güçlere karşı dik duran Cumhur İttifakından yana olduk. Bu yüzden gece gündüz sahadayız. Ekip olarak sahadayız. Şehir merkezini gezdiğimizden daha fazlasını ilçelerde köylerde ve mahallelerde yapıyoruz” ifadelerinde bulundu.

AK PARTİ KARARSIZ SEÇMENİN OYUNU ALACAK

AK Parti’nin sahadaki kararsız kesimin de oyunu alacağını söyleyen Kaya, “AK Parti sahada kararsız vatandaşın da takdirini almaya başladı. Bizim en büyük mücadele ettiğimiz kesim kararsız kesimdir. Kararsız kesim son dönemde yaşanan olaylar neticesinde hükümetin haklılığını ve gücünü görmesiyle birlikte kararını AK Parti’den yana kılmaya başladı. Büyük Birlik Partisi’nin Cumhur İttifakında yer alması AK Parti’de bir sinerji yarattı” dedi.

BAŞKANLIK SİSTEMİ TÜRKİYE’Yİ GÜÇLÜ KILACAK

Başkanlık sisteminin Türkiye’ye gelecek vaat ettiğini söyleyerek yeni sistem hakkında bilgi veren Kaya, “Anayasanın artık zemine oturması lazım. Başbakanlık sistemi kalkıyor artık hükümet sistemi geliyor. Bakanlar dışarıdan atanacak artık. Yasama, yürütme ve yargı erkleri ayrı olacak. Ülkemiz bölgesinde lider olacaksa, kendi tankını, topunu, uçağını, silahını yapacaksa çok çalışmamız lazım. Türkiye’nin hem kendisi hem de çevre ülkelerindeki mazlumların ezilmemesi için güçlü olması lazım. Biz Büyük Birlik Partisi olarak Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bu atakları yapacak bir parti olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden Adalet ve Kalkınma Partisi’nden adayım.