SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Atatürk Mahalle Muhtarlık görevi için iddialı olduğunu söyleyerek seçmenlerden oy talep eden Türkmen, “Atatürk Mahallesi’nde 17 bin 300 seçmen sayısı yer alıyor. Ciddi bir oy potansiyeli olan bir mahalleyiz. Bu konuda çok iddialıyız. Mahallemizi çok iyi tanıyoruz. Mahallelilerimiz bizi tercih ederse çok güzel çalışmalar imza atmayı düşünüyoruz. Çözümün bir parçası olmayan sorunun bir parçasıdır diye düşünüyorum. Çekirdekten yetişip siyasette ilerleyen dönemlerde daha güzel mevkilerde de siyaset yapmak gibi ileriye dönük hedeflerimiz var” açıklamalarında bulundu.

MAHALLE İLE YEREL YÖNETİMLER ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIZ

Muhtar olarak seçilmesi durumunda her daim halkın sorunları ile ilgileneceğini söyleyen  Türkmen, mesai saati kavramı olmaksızın günün her saatinde vatandaşımızın sorunu ile uğraşıp onların sorunlarını gerekli mercilere ulaştıracağız. Muhtarlık yerel yönetimlerle halk arasında köprüdür. Bu köprü ne kadar sağlam kurulursa sorunlar da o denli köklü ve hızlı bir şeklide çözülür” diye konuştu.

MUHTARLIK EKSTRA DEĞİL ASIL İŞİMİZ OLACAK

Muhtarlık görevini ,siyasette kendini yetiştirmek için seçtiğini dile getirerek bu görevi gönülden yapacağını belirten Türkmen, “Biz kesinlikle muhtarlık görevine bazıları gibi ek iş olarak bakmadık. Ben kendim aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi bölgesinde tekstilciyim. Yine bir yanımız da çiftçidir. Muhtarlık görevine asla maaşı için aday olmadığım buradan da anlaşılabilir. Ben muhtarlığı kendimi yetiştireceğim ,siyasette yoğrulacağım ve halkın içinden yetişerek geleceğim bir mecra olarak gördüğüm için aday oldum” dedi. BURHAN KORKUT