Türkiye’nin en iyi fuar etkinliğini gerçekleştireceğiz. 81 ilin oda başkanı ve Federasyon Başkanımız fuarımıza katılacak. Gaziantep’e unutulmaz bir fuar etkinliği yaşatacağız” dedi.

12.12.12 GAPSHOES FUARI’NDA BULUŞUYORUZ

Türkiye’nin en iyi fuarını gerçekleştirmek için çalıştıklarını söyleyerek 12 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan GAPSHOES Fuarı hakkında bilgi veren İnce, “Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan kapısı GAPSHOES Fuarı olarak Türkiye’de en iyi fuarı biz yaparız diyerekten sahaya çıkmak için kendimizi hazırlıyoruz. 12 ayın 12’sinde saat 12:00’da  81 ilin Ayakkabıcılar Odası Başkanı, Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanı ve yurtdışı alım heyetlerinin geleceği çok güzel bir fuar gerçekleştireceğiz. 81 ilin Ayakkabıcılar Odası Başkanı bu şehre gelirken yanlarında beşer kişi getirseler bu şehre çok büyük bir hareketlilik gelecek” ifadelerinde bulundu.

SEKTÖRÜN SORUNLARINI YETKİLİLERE İLETECEĞİZ

Gerçekleştirilecek fuarda sektörün sorunlarını da protokol yetkililerine ileteceklerini söyleyen İnce, “Gerçekleştireceğimiz fuarda dile getireceğimiz önemli sorunlar da olacak. Protokol yetkililerimize bu anlamda istek ve görüşlerimizi ileteceğiz. Sektörün en önemli sorunu fırsatçıların piyasayı kitlemesi oldu. Gereğinden fazla girdilere zam yaparak ayakkabı ticaretini durdurma noktasına getirdiler. Son yaşanan faiz indirimi ve dövizdeki düşüşten dolayı tekrardan piyasalarda bir güven ortamının başlayacağını konkordatonun devlet tarafından artık daha zor bir hale getirilmesi içerdeki dinamikleri hızlandıracaktır diye düşünüyorum” dedi.

FUAR ETKİNLİKLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Gaziantep Ayakkabıcılar Odası olarak katılacakları fuar etkinliklerinden bahseden İnce, “Oda olarak bu ayın 28’inde İstanbul Yan Sanayi Fuarına gidiyoruz. Bu fuar için araç tahsis ediyoruz. Ardından Bursa Fuarına katılıyoruz. Yine Şubat ayında dünyanın en büyük ayakkabı fuarı olan İtalya’nın Milano kentindeki fuara gidiyoruz. Bu fuara hem  oda üyelerimiz hem de sektör temsilcilerimiz katılacak. Bunun yanında online satış mağazamızı oluşturmak için çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

SIKINTILI SÜREÇTE ESNAFIMIZA DESTEK ÇIKIYORUZ

Ayakkabıcılar Odası olarak içinde bulunulan sıkıntılı süreçte esnafına destek çıkmak için çalışmalar yaptıklarını söyleyen İnce, “Bu sıkıntılı süreçte yönetimimle birlikte sektör temsilcilerimizin her daim yanında yer aldık. Ayakkabı üreticilerinin terlik üreticilerinin yanında yer almak için tüm gücümüzü kullanıyoruz. Şehrimize yeni Pazar alanları oluşturmak için Afrika’dan Rusya’ya kadar müşteri kesimi oluşturmak için çalışmalarımız var. Yine Ayakkabıcılar Odası olarak Avrupa’ya bir ofis açmak için çalışıyoruz. Dövizdeki fiyatın artması yurtdışında ayakkabılarımızın alına bilirlik değerini de arttırdı” dedi. AHMET ATMACA