Sırakaya, 'Her daim sahada oldum ve halkın taleplerini çok iyi biliyorum. 25 Haziran günü Türkiye ,Cumhur ittifakı ile yarınlarına umutla bakmaya devam edecek” dedi.

“HER ZAMAN SAHADA HALKIN SESİNİ DİNLEDİK”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin merkezinde bulunduğunu kaydederek sahalarda uzun süredir halkın sesini dinlediğini belirten Sırakaya, “25-26. dönem Gaziantep milletvekilliği için 1 Kasım tarihinden sonra ben sahaları hiçbir zaman terk etmedim. Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkan yardımcılık görevini de üstlendim. Sahadan hiç ayrılmadığımız için 24 Haziran seçimlerine hazır olduğumuzu her daim belirttik. 24 Haziran’da Cumhur ittifakı sandıktan ezici bir üstünlükle çıkacaktır” ifadelerine yer verdi.

GAZİANTEP İÇİN BÜYÜK PROJELERİM VAR

Milletvekili Adayı olması durumunda Gaziantep için büyük projelerinin bulunduğunu kaydeden Sırakaya, “Gaziantep için çok büyük projelerim var adaylığım gerçekleşirse , şehrimiz sanayi kenti bundan sonra kötü alınmak yerine sanayinin yanında kültürümüzle de anılmak istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran’da da ekonomi konuştu, bundan sonra da biz ekonomi ve istikrar konuşacağız” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI BU ÜLKENİN GELECEĞİ

Vatandaşların 24 Haziran günü sandıkta oy kullanırken ülkenin aydınlık yarınlarını düşünerek karar vermesi gerektiğinin altını çizen Sırakaya, “Vatandaşlarımızın sandığa ülkenin geleceğini düşünerek gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Cumhur ittifakı ile yeni bir sisteme geçiliyor. Geçilecek olan bu sistem de Türkiye’nin aydınlık yarınlarını oluşturacak bir sistemdir. Cumhur ittifakı ile çok büyük bir oy potansiyeli bekliyorum. Çünkü mesele sen ben meselesi değil artık memleket meselesidir” dedi. (AHMET ATMACA)