ÇOCUKLARIMIZIN AYDINLIK YARINLARI İÇİN ADAYIM

Bir kadın ve anne olarak 27. Dönem milletvekilliği için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olduğunu açıklayan Banak, “Ülkemiz 24 Haziran’da Cumhurbaşkanını ve 27. Dönem milletvekillerini seçecek. 24 Haziran ülkemizin bekası için çok önemli bir seçim sürecidir. Ben bir kadın olarak çocuklarımızın geleceği ve aydınlık yarınlar için Milliyetçi Hareket Partisi Çatısı altında milletvekilliği sorumluluğu almaya hazırım” ifadelerine yer verdi.

CUMHUR İTTİFAKI OYUNLARI BOZDU

Cumhurbaşkanlığı ittifakının önemine değinerek kurulan oyunları bu sistemin bozduğunu ifade eden Banak, “15 Temmuz’da ülkemize diz çöktürtmek isteyenler içte ve dışta başka planlarla hedeflerini sürdürmektedirler. Buna karşı partimizin içinde bulunduğu ve tuzakları boşa çıkarttığı bir Cumhurbaşkanlığı ittifakı ile tüm oyunlar bozulmuştur. Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi milli geleceğin rotasını çizen Cumhur ittifakıdır. Millet birdir o da Türk milletidir. Türkiye’yi durdurmak isteyenlerin buna gücü yetmeyecektir” diye k onuştu.

KADINLARIMIZA VE ANNELERİMİZE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Bir kadın ve anne olarak büyük yükümlülüklerin varlığından bahsederek toplumsal görev atıfında bulunan Banak, “Partimizden aday adayı olan tüm arkadaşlarımız bu seçimin bilincinde olup MHP’nin üstlendiği sorumluluğun yükünü taşıyacak bilgi birikimine sahiptir. Bize düşen görev verilsin ya da verilmesin kapı kapı dolaşarak ülkemizin geleceğini her vatandaşa anlatmamızdır. Bir kadın ve anne olarak ülkemizin içinde bulunduğu duruma biz kadınlara annelere daha fazla görev düşmektedir. Ülkemizin yaralarını sarıp iyileştirecek olan anne şefkatidir” dedi. (AHMET ATMACA)