Akşam saatlerinde hareket eden kortej, Türk ve GastroAntep bayraklarıyla kenti turladı, dijital ortamda canlı yayınlarla takip edilecek hasat günlerinin duyurusunu yaptı.

 

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'i Geliştirme Vakfı (GAGEV) ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) iş birliğinde düzenlenen 3’üncü GastroAntep Hasat Günleri’ne dönük etkinlikler öncesi, festival coşkusunu sokaklara taşındı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Daire Başkanlığı, Türk Chopper Motor Kulübü ile ortak kortej düzenledi. Yaklaşık 50 motorcunun katıldığı kortej şehri, Türk ve GastroAntep bayraklarıyla şehri karış karış dolaştı. Demokrasi Meydanı’ndan yola çıkan motorcular, Ordu Caddesi üzerinden Üniversite Meydanı’nı geçerek Akkent’i turladı. Kortej, daha sonrasında Abdulkadir Aksu Bulvarı üzerinden devam etti, Gaziantep Kalesi’ne ulaşarak Gazi şehirlileri GastroAntep’i izlemeye davet etti.

 

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle 10-13 Eylül tarihleri arasında dijital ortamda yapılacak GastroAntep Hasat Günleri, canlı yayınlarla “gastroantepfest” Facebook, Twitter, Youtube, İnstagram hesapları ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gastroantep resmi WEB sitelerinden izlenebilecek.