Mirza Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri Gaziantep’e ve bölge illere ağız ve diş sağlığı alanlarında üstün hizmet sunmaya devam ediyor. Bölgenin öncelikli tercihi olan Mirza Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinde ağız, diş sağlığı, gülüş estetiği ve ileri cerrahi uygulamalar gibi birçok alanda deneyimli hekim kadroları ile hizmet sunduklarını söyleyen Mirza Diş Klinikleri Sahibi Dt. Ulaş Alpay Mirzaoğlu, “Kliniklerimizde önceliğimiz hasta memnuniyetidir” dedi.

AĞIZ, DİŞ SAĞLIĞI VE GÜLÜŞ ESTETİĞİ ÜZERİNE TÜM HİZMETLERİ SUNUYORUZ

Mirza Diş Kliniklerinde sunulan sağlık hizmetlerinden bahseden Mirzaoğlu, “Mirza Diş Kliniği diş hekimliğine dair her türlü ağız ve diş sağlığı hizmetini vatandaşlarına sunuyor.  Klas diş hekimliği diyebileceğimiz dolgu, kanal, diş taşı temizliği, diş çekimi, protez yapımı, kaplama bizlerin rutini. Bunların dışında ileri aşamalar olan estetik diş hekimliği, gülüş tasarımı, implant tedavileri, implant üstü protezler, ortodontik tedavileri de tüm kliniklerimizde uyguluyoruz. Mirza Diş Kliniklerinde şu anda aktif olarak çalışan beş tane kliniğimiz bulunmaktadır. Gaziantep’te iki şubemiz, Kahramanmaraş merkezde bir şubemiz, Kahramanmaraş Göksun İlçesi’nde bir şubemiz, Hatay Dörtyol’da da bir şubemiz bulunuyor. Şubeleşmeye bizleri yönlendiren hastalarımızın kendisi. Çevre illerden çok hastamız var. Bizlerden hizmet bekledikleri için şubeleşmeye gittik. Hastalarımızın talepleri doğrultusunda şubeleşmeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

ERKEN TEŞHİS DİŞ KURTARIR

Koruyucu diş hekimliğinin önemine değinerek düzenli aralıklarla ağız ve diş sağlığı kontrollerinin yaptırılması gerektiğini söyleyen Mirzaoğlu, “Hastalar bize en çok kanal tedavisi için geliyor. Diş ağrımadan diş hekimine gidilmez diye bir algı var şehrimizde. Koruyucu diş hekimliği hassasiyeti ne yazık ki vatandaşlarımızda tam manasıyla oturmuş değil. Diş çürümeden hekime gelinmiyor. Erken teşhis diş kurtarır diyoruz hastalarımıza. Unutulmamalıdır ki en kötü ana diş bile en iyi protezden, implanttan daha iyidir. Bu yüzden ağız ve diş sağlığını korumak için koruyucu diş hekimliğine daha fazla önem vererek altı ayda bir olmak üzere diş hekimliğine giderek diş kontrolü yapılmalıdır” dedi.

İMPLANT ARTIK LÜKS DEĞİL BİR İHTİYAÇ

İmplant tedavi uygulamalarından bahsederek bu alanda hastalarına sundukları fırsatları değerlendiren Mirzaoğlu, “İmplanttan korkulacak bir durum yoktur. Yine aynı anestezi uygulaması ile tedavi yapılıyor. Bazen ana dişe verdiğimiz tedaviden daha kısa sürede implant tedavisi uygulayabiliyoruz. İmplant geçtiğimiz on yıl öncesinde çok pahalı bir tedavi şekliydi. Artık implant lüks olmaktan çıktı ve ihtiyaca dönüştü. Üretici sayısı arttığı için fiyatlarda da eskiye oranla bir düşüş oldu. Sürekli yaptığımız bir tedavi şeklidir.  Yaklaşık bir, bir buçuk saatte bütün bir ağzın implant tedavisi yapıp hastayı evine gönderebiliyoruz” açıklamalarına yer verdi.

 

MİRZA DİŞ KLİNİKLERİNDE ÖNEMLİ OLAN HASTA MEMNUNİYETİDİR

Mirza Diş Kliniklerinde en önemli hususun hasta memnuniyeti olduğuna vurgu yapan Mirzaoğlu, “Mirza Diş Kliniğinde hasta memnuniyetini hızla açılan şubelerimizde aramak gerekir. Hasta memnuniyeti bizim en fazla önem verdiğimiz alandır. Sonuç olarak sağlık alanında varız. Başarısızlığa yer yok bizde. Hasta memnuniyeti sağlandığı için de hem Gaziantep’te hem de çevre illerde şubeleşmeye gidebiliyoruz” şeklinde konuştu. 

MİRZA DİŞ KLİNİKLERİMİZDE ÜCRET İKİNCİ PLANDADIR

Mirza Diş Kliniklerinde her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunduklarını söyleyerek vatandaşların ağız ve diş sağlığını korudukları kadar cebini de koruduklarını dile getiren Mirzaoğlu, “ Mirza Diş olarak toplumun bütün kesimlerinin ağız ve diş sağlığı talebine cevap vermeye çalışıyoruz. Toplumun gelir seviyesi eşit değil. Gelir durumu iyi olan vatandaşların da düşük olan vatandaşların da diş sorunu var. Bizim hedefimiz bütün hasta gruplarına hitap edip en uygun fiyatlarla hastalarımızı sağlığına kavuşturmaktır. Her hastaya bütçeye uygun bir ödeme planımız vardır. Dediğimiz gibi bizde sağlık her şeyin önündedir” dedi.

(AHMET ATMACA)