RAKİPLERİ BİR BİR GEÇİP ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gaziantep Okul Sporları Basketbol turnuvasının final maçı oynandı. OSB Koleji final maçında Deva Kolejini 73-62 yenerek şampiyon oldu. Henüz turnuvanın başında iddialı bir oyunla şampiyonluğa göz kırpan, grup aşamasında lider olarak çıkıp eleme maçlarında rakiplerini bir bir geçip şampiyonluğa ulaştı.

KUPAYI OSB BÖLGE MÜDÜRÜ ÖZER ÖZCAN’DAN ALDILAR

Final maçını Gaziantep OSB Bölge Müdürü Özer Özcan, OSB Koleji Kurucu temsilcisi Mahmud Tekin, Okul idarecileri, öğretmen ve veliler takip etti.Karşılaşmanın ardından oyuncular kupasını Gaziantep OSB Bölge Müdürü Özer Özcan’dan aldılar. Özcan oyuncuları tebrik edip madalyalarını taktı.

HER ALANDA BAŞARI, HER ALANDA ŞAMPİYON

Sezona hızlı bir giriş yapan OSB Koleji farklı dallarda şampiyonluklar yaşadı.  Cumhuriyet Kupasında, kurtuluş kupasında ve daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı Gaziantep okul sporlarının düzenlemiş olduğu masa tenisi turnuvasında masa tenisi müsabakalarında birincilik ve  il ikinciliği elde ettiler. Kurtuluş Kupası ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gaziantep okul sporlarının

HER DALDA BAŞARI

OSB Koleji öğrencileri ,Badminton müsabakalarında ise il birinciliği ve il ikinciliği elde ettiler. Ayrıca masa tenisinde ki başarıları ile bölge müsabakalarına katılmayı hak kazanıp Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen turnuvayı da kazanarak Türkiye şampiyonasına katılmayı hak kazandılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gaziantep okul sporlarının düzenlemiş olduğu güreş müsabakalarında ise Grekoromen (B) 50 kiloda  il birinciliği elde ettiler.