Ottica Optik olarak sattıkları her gözlük karşılığında bir öğrencinin gözlük ihtiyacının karşılandığını söyleyen Ottica Optik sahibi Ersan Aksakal, “sosyal sorumluluk projesi ile öğrencilerimizin yanında yer alıyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN DESTEKÇİSİYİZ

Gerçekleştirilen etkinlikte gözlük ihtiyacı duyan öğrencilere destek çıkıldığını açıklayan Aksakal, “İki gün boyunca standımızda satılan her bir gözlük bir öğrenciye yeni bir gözlük kazandıracak. Daha önceden ismi belirlenen Empati Şahinbey Okulu’ndaki 60 öğrencimizin durumu yoktur ve gözlük kullanıyorlar. Bu öğrencilerimiz için sattığımız her gözlük için biz de bir gözlük vereceğiz öğrencilerimize. Bu projede Safilo Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Çiler Yıldız da bizimle yer alıyor” ifadelerinde bulundu.

ÖĞRENCİLERİMİZE KALİTELİ GÖZLÜKLER SUNUYORUZ

Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere kurum gözlüğü değil önemli marka gözlükler sunduklarını dile getiren Aksakal, “ Burada ticaretten öte çocuklarımız için bir duyarlılık oluşturmak istedik. Bağış usulü ile gözlüklerimizi öğrencilerimize ulaştıracağız. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz bir etkinlik. Kar amacı gütmüyoruz. Bu kez kar amaçlı değil çocuklarımız için yapalım dedik. Öğrencilere verdiğimiz gözlüklerin hepsi kaliteli marka olup kurum gözlükleri değildir” diye konuştu.