Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında ihtisas yapan Psikolog Elif Beydağı’nın Depresyon, Kaygı Bozuklukları, Panik Atak, Kronik Yorgunluk, Sınav Kaygısı, Zaman Yönetimi, Uyum Bozuklukları, Dürtü Kontrol Bozuklukları, Öfke Kontrolü, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Yeme Bozuklukları, Sosyal Fobi, Obsesif Kompolsif Bozukluk,  Korkular, Evlilik – İlişki Problemleri   ve Stres Yönetimi tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları içerisinde yer almaktadır.

Alanında birçok kursa katılmış olup, bir çok sertifika alan Psikolog Beydağı’nın, Algılama Yönetimi, Çocuk Testleri Uygulayıcı, Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı, Oyun Terapisi Uygulayıcı, Çözüm Odaklı – Kısa Süreli Terapi Uygulayıcı, MMPI Uygulayıcı, Nöropsikolojik Testler Uygulayıcı Sertifikalarına sahiptir.

Psikolog Elif Beydağı Kimdir ?

1991 yılında Gaziantep’te doğan Beydağı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. 2017 yılında Başkent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi  Psikoloji Bölümünden mezun olan Beydağı,  İhtisasını ise Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji dalında yapmaktadır.