Tunceli Pülümür’de helikopter düşmesi sonucu şehit düşen Gaziantepli polis memuru Mesut Özdemir, düzenlenen cenaze töreninin ardından Şehitkamil İlçesi’ndeki Yığınlı Mahallesi Mezarlığı’nda defnedildi. Gözyaşlarının sele döndüğü şehit cenazesinde şehit annesi Ayşe Özdemir’in feryatları ise yürekleri dağladı.

ŞEHİT ÖZDEMİR DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ MAHALLESİNDE DEFNEDİLDİ

Gaziantepli şehit polis memuru Mesut Özdemir’i son yolculuğunda sevenleri,meslektaşları ve protokol üyeleri yalnız bırakmadı. Gaziantepli Mesut Özdemir'in Türk bayrağına sarılı tabutu, Elazığ'daki törenin ardından askeri uçakla Gaziantep Havalimanı'na getirildi. Cenaze aracına alınan şehidin naaşı, doğup büyüdüğü Yığınlı Mahallesi’ne getirildi. En son 2 ay önce izinde gördüğü mahallesine meslektaşlarının ve sevdiklerinin omzunda giren şehit polis Mesut Özdemir için cenaze namazı kılındı.

ŞEHİDİN ANNE VE BABASININ ACISI YÜREKLERİ DAĞLADI

Şehit Mesut Özdemir’in cenaze töreni sırasında Anne Ayşe Özdemir ve Baba Servet Özdemir’in feryatları yürekleri dağladı. Anne Özdemir’in fenalaşması sonucu kadın polisler Anne Özdemir’e destek olarak ayakta kalmasını sağladılar. Baba Servet Özdemir ise törenin ardından şehit naşının omuzlara alınması sırasında fenalık geçirerek tabuta sarıldı.

ŞEHİT ABİSİNİ POLİS KIYAFETİ İLE UĞURLADI

Şehit Mesut Özdemir’i kardeşi Mehmet Özdemir şehit abisinin kıyafetini giyerek onu son yolculuğuna uğurladı.

ŞEHİDİN NAMAZINI MÜFTÜ ÇELİK KILDIRDI

Şehit Mesut Özdemir’in cenaze namazını Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, kıldırdı. Yoğun protokol katılımı ile gerçekleştirilen cenaze töreninde şehit için hakların helalliğini isteyen Müftü Çelik, üzüntülü aileye de şehitlik makamı için yoğun dualar istedi.

ŞEHİDE ANLAMLI VEDA
Düzenlenen cenaze törenine şehidin annesi Ayşe, babası Servet Özdemir'in yanı sıra Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, çok sayıda polis ve askeri erkan, yakınları ve sevenleri katıldı.

(AHMET ATMACA)