Çikolata ve çikolatalı ürünlerde Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer alan Şölen, pazarlama departmanını Yavuz Feyzioğlu’na emanet etti.

Şölen’de Pazarlama Direktörü olarak göreve başlayan Yavuz Feyzioğlu Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü’nden mezun oldu. HEC Business School Paris’te Pazarlama Master Programını tamamlayan Feyzioğlu, kariyerine Unilever Türkiye bünyesinde Marka Müdür Yardımcısı olarak başladı. Ardından sırasıyla Unilever Türkiye’de Kıdemli Müdür Yardımcısı, İtalya Milano’da Global Marka Müdürü ve Türkiye’de Kıdemli Marka Müdürü görevlerini yürüttü. Yavuz Feyzioğlu, 2012-2017 yılları arasında Diageo’da Grup Marka Müdürü ve Pazarlama Müdürü görevlerinde bulundu.

 

Şölen Hakkında

1989 yılında Gaziantep’te kurulan Şölen; çikolata, çikolatalı ürünler, bisküvi, kraker, kek, şeker ve lokum pazarında Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer alıyor. TİM verilerine göre Türkiye’nin en fazla çikolata ve çikolatalı ürün ihracatı yapan firması olan Şölen, bugün 200’ün üzerinde ürün çeşidini 100’ü aşkın ülkeye ihraç ediyor. Dünyanın şekerleme alanında en önemli listelerinden biri olan Candy Industry Top 100 listesinde 2016 yılında 48. sırada yer alan firma; Biscolata, Milango, Ozmo, Boombastic, Luppo, Lokkum, Nutymax gibi dünya çapında başarıya ulaşmış markaları bünyesinde bulunduruyor. Şölen Gaziantep ve İstanbul’daki tesisleriyle üretimini sürdürüyor. 2015 yılını 843 milyon TL ciro ile kapatan Şölen’in yaklaşık 2 bin çalışanı bulunuyor.