Hava sıcaklıklarının 40 derecenin üzerine çıktığı şu günlerde yaşanan kesintiler ise vatandaşı çileden çıkartı. Çöl sıcaklarında susuz kalan vatandaş ise tepkisini sosyal medya hesapları üzerinden dile getirdi.

VATANDAŞ ÇİLEDEN ÇIKTI

Çöl Sıçaklarından bunalan vatandaşın çilesine bir de sık sık olan ve saatlerce süren su kesintileri eklenince vatandaş çileden çıktı. Vatandaşlar evlerinde ve işyerlerinde su olmadığı için kavurucu sıcaklarda mağdur olduklarını dile getirerek sıcaklar dolayısı ile evlerde ve işyerlerinde kötü kokuların oluştuğunu söyledi.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ YOĞUNLUKTAN CEVAP VERMEDİ

40 derece hava sıcaklarında susuz kalan vatandaşlar cep telefonlarına sarılarak GASKİ müşteri hizmetlerini aramaya başladı. Sosyal medya hesapları üzerinden tepkilerini paylaşan vatandaşın dert yandığı en önemli husus ise sorun ve şikayetlerini bildirmek için aradıkları müşteri hizmetlerinin yoğunluğundan ulaşamama oldu.

KESİNTİLER DEVAM EDECEK

GASKİ hatlardaki bakım dolayısı ile su kesintilerine yine devam edecek. GASKİ önceki gün yaşanan tepkilerin ardından yeni su kesintilerinin olacağını resmi site üzerinden açıkladı. 5 Temmuz Çarşamba günü saat 11:00 ile 17: 00 arasında su kesintisi olacak mahalleler ise: ULAŞ, ONUR, N.PAZARBAŞI, KIBRIS, HOŞGÖR, KAHVELİPINAR, DUMLUPINAR, DÜZTEPE, ESENTEPE, GÜZELVADİ, AKDERE, BEYBAHÇE, BARIŞ, TÜRKMENLER, FIRAT, C.GÜRSEL VE OCAKLAR mahalleleri olacak. (AHMET ATMACA)