Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi’nde erken kayıt avantajlarıyla 2019-2019 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı.  Okul kurucusu Suat Albayram, yüzde 15’e varan erken kayıt indirimleri olduğunu belirterek, “Öğrencilerin hedefine giden yolda, doğru üniversiteyi kazanmak, sınava doğru hazırlanmak konusunda Gaziantep’te gidilecek tek okul Suat Albayram Anadolu Lisesi’dir” dedi.

Gaziantep’te 2017-2018 yılında eğitim ve öğretime başlayan Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi’nde 2019-2019 kayıtları başladı. Gaziantep eğitiminde 2 yılda büyük bir başarı kaydeden okul, 2019-2019 eğitim öğretim yılı öncesi erken kayıt yaptıranlara da indirim fırsatı sunuyor.

YÜZDE 15’E VARAN İNDİRİM FIRSATLARI

Okul kurucu Suat Albayram, erken kayıt avantajıyla yüzde 15’e varan indirimler yaptıklarını söyledi. Öğrencilere iyi bir Anadolu Lisesi eğitimi sunduklarını kaydeden Albayram, “Üniversite sınavına odaklı bir Anadolu Lisesi’nde eğitim almış olacaklar.  Normal okul müfredatının dışında etüt ve soru çözümlerinin eklenmiş olması. Özellikle 12. sınıflarda programın sabah 09:00’da başlayıp 18:30’da bitmesi. Okulumuzun ayrıcalıkları” diye konuştu.

DİSİPLİNLİ BİR ÇALIŞMADAN DOLAYI OKULUMUZ TERCİH EDİLİYOR

Ders sonrasında günün tekrarlarının, etüt soru çözümlerinin, grup bire birlerin yapıldığı günün tam öğretilmesi sağlandığına dikkat çeken Suat Albayram, “Disiplinli bir çalışmadan dolayı da velilerimiz okulumuzu tercih ediyor. Hafta sonu deneme sınavlarımız yapılıyor. Deneme sınavları sonrası soru çözümleri yapılıyor. Normal okullarda 8 saatlik programı Suat Albayram Anadolu Lisesi’nde 11 saate çıkarıp haftanın 6. günü deneme sınavları, soru çözümleri, bire birler, grup bire birleri gibi faaliyetlerin yapıldığı bir gün oluyor” dedi.

ÖĞRENCİ SAYISI YÜZDE 50 ARTTI

“Öğrencilerin hedefine giden yolda, doğru üniversiteyi kazanmak, sınava doğru hazırlanmak konusunda Gaziantep’te gidilecek tek okul Suat Albayram Anadolu Lisesi’dir” diyen Albayram, şunları kaydetti: “Bunu kendi öğrenci velilerimiz de bilir. Dışarıdaki insanlar da yavaş yavaş artık bunun farkına varıyorlar. İlk yılımızda 180 öğrenci ile başlamıştık. 2. yılımızda ise 250 öğrenci ile eğitim öğretime başlamıştık. Diğer okullar kayıplara uğrarken, okulumuz öğrenci sayısını nerdeyse yüzde 50 civarında artırdı.”

HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

Geride kalan 2 yılda birçok öğrencilerini iyi üniversiteye göndermiş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Albayram, şunları söyledi: “Tıp fakültesi, hukuk fakültesi başta olmak üzere hedefledikleri iyi üniversitelere, fakültelere gönderdik.”

EĞİTİMDE İDDİALI

Eğitim ve öğretime iddialı bir giriş yaptıklarını belirten Suat Albayram, “Bu yılda ilk 10 bine girecek öğrenci sayımız 10 civarında. Her geçen gün eğitim kalitesini artırarak, başarımızı daha da artırıyoruz. Öğrenciler artık Fen Lisesi’nden kaydını aldırıp, Suat Albayram Anadolu Lisesi’ni tercih ediyor. Okulumuzdaki eğitim programı çok disiplinli olduğundan dolayı, okulumuza gelerek başarısını daha artıran öğrencilerimiz var. Fen Lisesi’nden gelen öğrencilerimizin başarısına baktığımızda yüzde 30 artış yaşadılar. Örneğin öğrencimiz 80 net yapıyorsa, şu an 115 net yapıyor” ifadelerini kullandı.

İLK ÖNCE ÇALIŞMA DİSİPLİNİ SAĞLATIYORUZ

Albayram, okul sistemi hakkında ise şunları paylaştı: “Okulumuzda öğrenciye ilk olarak bir çalışma disiplini sağlatıyoruz.  Ders çalışmayı öğretiyoruz. Çünkü çocuk hayatı boyunca ders çalışma disiplini almamış. Ders çalışmayı okula gidip sadece öğretmeni dinleyerek geçirmiş. Ama Suat Albayram Anadolu Lisesi’ne geldiğinde ilk 2-3 haftadan sonra sisteme uyup kendini daha verimli hale getirdiğinden başarılı oluyor. Okulumuza sadece liseyi bitirmek için gelip şu an üniversite hayali kuran öğrencilerimiz oldu. İdealist gençler oldular.”

GELECEĞE YÖN VERECEK NESİLLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYOR

Hedeflerinin önümüzdeki 2 yılda kaliteli eğitimiyle Gaziantep’in sayılı okulları arasında yer almak olduğunu dile getiren Albayram, şöyle konuştu: “Okulumuz zaten Mustafa Kemal Atatürk çizgisinde çağdaş eğitim anlayışı ile ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak, yön verecek nesiller yetiştirmeyi hedefliyor. 2 yılımız bitirdik. Hedefimiz 3 ve 4. yılımızda Gaziantep’te eğitim kalitemizle sayılı okullar arasında yer almak. Bu tempoyla gittiğimizde de hedefimize ulaşacağız.”

VİCDANLI BİR ÖĞRETMEN KADROMUZ VAR

Albayram, kaliteli ve vicdanlı bir öğretmen kadrosuna da sahip olduklarını kaydetti: “Uzman ve vicdanlı bir öğretmen kadromuz var. Öğrencilerini nerelere taşıyacağını bilen öğretmenlerimiz bunlar. Alanında 15 yıllık tecrübesi olan öğretmen arkadaşlarımız var. Bu da yabana atılacak bir şey değil. Okulumuzdaki öğretmenler üniversite sınavlarında çıkmış 30-40 tane ya benzer ya da aynı soruları yakaladı. Bu yıl edebiyatta yakaladığımız sorun sayısı ise 15 tane. Bu da öğretmenin deneyimini ve alanındaki uzmanlığını gösteriyor.”

EĞİTİMDE TİCARİ DEĞİL, KALİTE REKABETİ OLMALI

Gaziantep’te özel okullar arasında yaşanan ticari rekabete de dikkat çeken Suat Albayram, eğitimde kalite rekabetinin olmasını vurguladı: “Paradan çok ülkenin geleceğine dokunacak bireyleri yetiştirilmesi hedef alınmalı.”