Sportface’nin doğuşunu ve sektörde kat ettiği yolu değerlendiren Sportface Genel Müdürü Harun Reşit İhsanoğlu, “Sportface Türkiye’nin spor markası olmaya aday” dedi. 

Sporun her dalında Sportface markası olarak malzeme üretim ve satışlarının gerçekleştirildiğini söyleyen İhsanoğlu, “Faaliyet alanlarımız spor malzemeleri üretimine yöneliktir. Sportface kendi markamız olup yerelden ulusal giden bir yolculuğun markasıdır aslında Sportface. Ürünlerimiz ve gamlarımızın üretimi yurtdışında gerçekleştiriliyor. Basketbol, Voleybol, Futbol maçı topları, eşofman takımlarımız ayakkabılarımız gibi daha yüzlerce ürünümüz Sportface olarak mevcut” dedi.

ULUSAL VE ULUSLARARASI SAHALARDA YER ALACAĞIZ

Sportface’i Gaziantep’ten doğarak ulusal ve uluslararası sahada yer alması için başlanılan serüvenli yolculuk hakkında bilgi veren İhsanoğlu, “Sportface olarak kendi markamızı oluşturmak önemli bir serüvenin yolculuğu aslında. Oturup düşündük sporun her dalındayız ancak kendi markamız yok diye. Kendimize dair bir markamız olsun istedik. Sporda alışkın olunana yabancı markalar karşısında onlardan daha sağlam, çeşitli bir Türk markası olsun istedik. Bu kararla Sportface olarak piyasalarda yer aldık. Kısmet olursa yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere yeni Pazar alanları ile sahalarda olacağız” ifadelerinde bulundu.

PATENTLER ALINDI FEDERASYON GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Sportface Markası için patentlerin alındığını ve FİBA-FİFA ile federasyon görüşmelerinin de devam ettiğini belirterek sektörde önemli bir Türk markası olarak ilerlediklerini duyuran İhsanoğlu, “Yine yurtiçi ve yurtdışı olarak Sportface’nin patentleri de alınmış durumda. 2017 yılında yine TÜYAP Fuarına katıldık ve sektör temsilcilerinden de önemli talepler aldık. Yakın zamanda FİBA – FİFA Federasyon onaylarımızı da alacağız. Yazışmalarımız şu anda devam ediyor. Türk markası olarak kısmet olursa dünyanın her yerinde tanıtıp satmak istiyoruz” açıklamalarına yer verdi. 

SPORTFACE OLARAK SAHALARDAN ÇOK OLUMLU DÖNÜŞLER ALIYORUZ

Sportface ürünleri için çok olumlu dönüşler aldıklarını söyleyerek ilerleyen zamanlarda Sportface’nin şubeleşmeye de açık olduğunu duyuran İhsanoğlu, “Talepler çok olumlu. Yeni bir marka ve ürün olmamıza rağmen çok olumlu dönütler aldık. Tüm ürünlerimizin hem internet satışları hem dükkan satışları mevcut. Ürünlerimizi kullanan sporcularımız ve okullarımız böyle dayanaklı ve çeşitli ürünler ürettiğimiz için bizleri tebrik ediyorlar. Gaziantep’te şu anda tek şubeyiz. İlerleyen dönemlerde memnuniyete bağlı olarak yenik şubeleşmeler olacaktır. Bölge illerle de yine görüşme halindeyiz” diye konuştu. (AHMET ATMACA)