Vali Ali Yerlikaya yaptığı konuşmada, yeni yönetimin Gaziantep’e ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek görevlerinde başarı diledi.

Ziyaretleri için Vali Yerlikaya’ya teşekkür eden GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep ve Türkiye’nin başarısı için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, sanayiciler olarak yeni yönetimle birlikte kentin vizyonu için çalışmaya, üretim ve ihracat yapmaya devam edeceklerini kaydettiler.

GSO HEYETİ BAŞKAN FATMA ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Sanayi Odası seçimlerinin ardından göreve başlayan yeni yönetim ziyaretlerini sürdürüyor.

Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Fatma Şahin, kentin sanayisinin gelişmesi, büyümesi ve başarısı için çalışan bütün sanayicilere teşekkür etti.

Ziyaretlerde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhan Sağım ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Melike Yüksel, Perihan Çöçelli, Ercan Sayın, Mustafa Özgüler, Hakan Aslansoy, Başar Küçükparmak, Metin Erturhan ve Genel Sekreter Kürşat Göncü de hazır bulundu.